Melyik körömlakk nem kopik le fél óra alatt? (tudásbázis)
Én a chanellal és az estée lauderrel vagyok ugyanígy :/
Nemrég óta van a moyránál egy 5 az 1-ben lakk, most azt használom alapnak, rá tényleg szinte bármi - de ha moyra, akkor csak a gel look, és arra a gel look fedőlakk. Addig marad, amíg le nem mosom.
Ezt meg, hogy csinálod?
Nekem most is 1 hetes már és semmi lepattogás.
Igaz én halvány rózsaszínre festem a körmeimet:D
Elképesztő ez a gel look fedőlakkkkkkk ;) Lassabban szárad, mint a mega gloss. Sőt, igazából a második napon lesz tejesen sérüésmentesen kemény. Na de onnantól tényleg lerobbanthatatlan. Az a körömakk is egy hetet kibír, ami mással két napot is alig. A végét sem engedi lekopni, és tényleg tökéletes a gél lakk hatás :)
Vettél már?
Én is rengeteg féle lakkot kipróbáltam, most kaptam karácsonyra Maybelline Colorama lakkot, és ez az első sima lakk, ami bevált. 4-5 napig fent marad, és egész gyorsan is szárad. Azóta beszereztem már egy pirosat is belőle, szerdán kentem fel, és még egyik körmömön se pattogott le, nagyon szép még mindig. Igaz, olyan sokat nem mosogattam, kb naponta 2x5 percet kesztyű nélkül, de mindennap mosok hajat.
Rossmannban most akciós volt, 600 ft, de amúgy olyan 800 ft körül van :)
nekem mindig azokon a körmeimen kezd el pattogni, amik kicsit gyengébbek (nem egyforma erősek valahogy).
de a topikindító azt írta, hogy neki erős egészséges körmei vannak, szóval nála ez nem lehet gond.
ó, tényleg nagyon szépek!
mikor felkened még nem látszik, de mikor megszárad, akkor nagyon érdekes finishe van.
két rétegben célszerű feltenni, nekem 3-4 napig bírja, utána kezd pattogni.
Én is most találkoztam vele először, és tényleg jobb, mint korábban bármi. Lemosni is munkásabb, mint amiket eddig használtam.
Megnézem ezt a silk nude-ot, mostanában nagyon rákattantam a nude-okra. Munkába kb. mindig azokat használom.
azt írod, hogy erősek a körmeid... akkor pedig nem szabadna ilyen hamar pattogni a lakkoknak.
valami előkészítési vagy technikai hibát ejthetsz, pl nem zsírtalanítod a körmeid festés előtt, vagy valami hasonló.
egy erős, stabil körmön a leggyengébb minőségű lakknak is bírnia kell legalább 2 napig :)
nekem nyár óta a silk nude moyra lakkok a kedvenceim, már volt olyan szín amit újra kellett vennem, mert elfogyott :))
imádom őket, szépek, diszkrétek, tartósak, nem kell alá alaplakk, nem kell rá fedőlakk, 10 perc alatt megvan a "festés-mázolás", és kb azonnal meg is szárad.
ezt a gél look fedőlakkot majd beszerzem legközelebb, azt még nem próbáltam :)
Én olcsóbb fajtát használok. 450 Ft egy üveggel Moyra "márka". Simán bír 1 hetet pedig én is mosogat naponta nem keveset, illetve mást is csinálok.
Az igaz, hogy én csak világos színű lakkot használok és hétvége felé már látszik rajta, hogy nem olyan csillogó, de nem pattog le.
Dior Vernis barmelyik szin.
Ahogy elottem is irtak, alap es fedolakk kell a tartossaghoz.
A Dior lakkok nekem egy hetig birjak normal igenybevetel mellett (mosogatok, fozok es takaritok is az egy het alatt)
A Sally márkának van színtelen fedőlakkja is, amit bármelyik márkára rákenhetsz, szuper módon tartóssá teszi a gyenge minőséget is.
A lakkja, komolyan mondom, akár 2-3 hétig is tökéletes, de akkor már nő le. Az ára 3.500,- Ft körül van, de mivel nagyon tartós bőven behozza az árát.
SALLY HANSEN lakkokat használom, sokat mosogatok és inkább lenő, mint kopik.
Magyarországon a DM forgalmazza.
Ami nekem még bejött az YVES ROCHE, ezt viszont a márkaboltjukban szoktam vásárolni.
A SALLY fantasztikusan gyorsan is szárad.
Ha lakkozod a körmöd, azt este tedd, amikor már alszanak a gyerekek, nem kelljen semmihez nyúlnod. Ne legyen nedves, vagy krémes a körmöd.
További ajánlott fórumok:
- A körömlakk alatt besárgult a körmöm a lábamon! Mit tegyek, hogy újra szép legyen?
- Tudtok olyan színtelen körömlakkot, ami nem pattog le 2 nap alatt? Saját körömre, nem műkörömre kellene.
- Melyik a jó körömlakk (tartós, hamar száradó)?
- Mit tegyek a körömlakk alatt elszíneződő köröm ellen?
- 1 perces körömlakk miért nem szárad 1 perc alatt?
- Melyik a legjobb körömlakk márka?