Melyik fogamzásgátló tablettát szeded? (beszélgetés)
3 évig szedtem Meliane-t, és sajnos nem figyeltem oda magamra, így a hormonháztartásomat sikerült teljesen felborítanom... Felelőtlen voltam azt is bevallom.
Volt utána 4 hónap szünetem, viszonylag rendbe tettem magamat. Utána elkezdtem szedni Yasminelle-t de mivel a párommal szakítottunk, így nem volt kedvem fizetni ezt a méregdrága bogyót. (nem beszélve a mellékhatásairól)
Most már 3 éve nem szedek semmit, és tiszta vagyok. Van egy kislányom is, hál'istennek egészséges.
Viszont nem szeretnék több gyerkőcöt, így megint ráfanyalodok a gyógyszerre. Valahogy megbízhatóbbnak tartom a többi kütyütől.
Egyenlőre még nem tudom, melyik mellett teszem le a voksom, de az biztos, hogy most körültekintőbb leszek.
Milligest
7éve biztos ezt szedem,meg vagyok vele elégedve.
Lyndinette 20
3 hónapig bírtam, nem volt tőle semmi szexuális étvágyam, idegileg is kiborultam, de abbahagytam, és minden jó lett :-)
Belara
Meg vagyok vele elégedve a régebbi gyógyszereimtől állandó hasmenésem volt,ez szerencsére megszünt.
Triregol 21+7
Árban nagyon jó, mellékhatása sincs egyenlőre, kb 3 éve szedem.
Néha fáj a mellem menstruáció előtt. Lehet ez a gyógyszer mellékhatása?
Én 1 évig Yasminellét szedtem, semmi gond nem volt vele, semmilyen mellékhatás.. Gyöngyörű lett tőle a bőröm és nőttek a melleim! :)
Viszont méregdrága..
úgyhogy átváltottam a Harmonetre.
Most fogom elkezdeni ebből a 2. levéllel, eddig szintén nem volt semmi mellékhatás..
Tri-Regol 2004 december óta szedem.
Napra pontosan jön meg és megy el. Görcsök maradtak, sajnos.
Lindynette 20
Ez az első, amit kipróbáltam és tökéletes bevált. Nem volt köztes vérzés, hízás, a görcsöket is csökkentette. Órára pontosan tudom mikor jön meg, és még a napok száma is lerövidült.
Csak ajánlani tudom.
További ajánlott fórumok:
- Tudtok mondani olyan fogamzásgátló tablettát ami nem 8 ezer forintba kerül és nem hizok tőle?
- Ki milyen fogamzásgátló tablettát szed, ami jó is?
- Hány éves korban kezdtél fogamzásgátló tablettát szedni?
- Lindynette fogamzásgátló tablettát elkezdjem-e szedni, vagy ne? Meghízok-e vagy ez már a múlté, a hízás a tablettától?
- Elfelejtettem bevenni 4 napi fogamzásgátló tablettát...
- Vérnyomáscsökkentőt kell szednem, de lehet-e mellette hormonális fogamzásgátló tablettát szedni, ha igen, melyiket?