Melyik felnőttképző OKJ központot ajánlanátok? (tudásbázis)
A másik, egy magyar cég. Ez talán még annál az olasznál is rohadtabb.
A cég neve onnan származik, hogy eredetileg újpalotán a Drégelyvár utcában mobiltelefonokkal seftelt.
Orba szájba reklámozza magát, de egy szó sem igaz belőle.
Gagyi a géppark, nincs működő hálózat, még a táblafilcet is a sajátomat használtam.
Nincs leírt tematika, a tanár azt tanít, amit akar. Mint a tanulók elmondták, nem is tanítottak semmit.
A távoktatást úgy akarta megoldani, hogy a tantermeket bekamerázta, és fel akarta venni a mi előadásainkat.
Ekkor jöttem el, nem tudom megvalüsította e a tervét, de az biztos, hogy az ilyen felvétel tényleges tanulásra alkalmatlan
Kb tizenöt éve tanítok, tehát a véleményem autentikusnak tekinthető.
Én informatikát tanítok, de amit tapasztaltam az általános.
A felnőttképzéssel foglalkozó cégek, szinte kivétel nélkül lehúzásra szakosodtak.
A két legdurvábbat írom le.
Az egyik egy olasz cég. Náluk kezdtem tanítani. Az, hogy nem kértek végzettséget, nem jelent semmit. A tőkés világban a tudás számít, nem a papír. Csakhogy ezeket a tudásom sem érdekelte!!!!
Légy erős! A fizetési besorolás nem attól függött, milyen eredményt produkáltak a hallgatóim, hanem attól, hányan tanulnak tovább.
Amikor szóvá tettem, hogy az általam elért –világszínvonalon is kimagasló – 4, 2 vizsgaátlaggal fölém helyeztek, egy olyan vezetőt, akinek az alapfokú tételekkel is gondjai voltak, engem róttak meg.
Az indoklás meglepő volt.
A tanulóknak van arra szükségük, hogy megtanulják! Az iskolának arra van szüksége, hogy továbbra is tanulók maradjanak.
Én tudok olaszul és megnéztem a cég olasz honlapját.
Tényleg mindenütt jelen van, de egész Európában mindössze kettő helyen foglalkozottminformatikával.
A cég egyetlen profilja a marketing. Bárkinek bármit eladni,
Sajnos a keretek szűkösek, hogy mindent leírjak.
Én két dologban látom a problémát. Az egyik a hülye magyar gazdaság, a másik a hülye magyar oktatási rendszer.
Ez az ország lassan kezd állatorvosi lóvá válni.
Most mennem kell a kislányomnak cipőt venni, de utána leírom neked részletesen.
Ok?
Én ilyen képzéseket tartottam, és csak rosszat tudok róla mondani.
Érdekelnek a részletek?