Melyik a menstruációm 3-5. napja? Mikor menjek vérvételre? Segítsetek kiszámolni! (tudásbázis)
ja
pfff nem tudtam pontosan
de 52 már elég necces azért
sajnálom, hogy nem sikerültek a lombikok
sok sikert a következőhöz
hova jártok?
igen, igen
bocsi
jaj értem
a lányod ír
vagy is Te vagy a lánya
a korod az tényleg annyi? 59?
vagy valamiről lemaradtam?
Én ma jöttem rá, hogy 30 év menstruálás után nem tudom melyik az első nap. :-)))))))))))
Fiatal koromban egyértelmű volt. Akkor ma is okosabb lettem, megjegyeztem, hogy az első piros szín.
nincs mit
sajna én is sokat kínlódok ezzel
an, hogy 2 hétig így barnázok a rendes menszi előtt
és Én direkt rákérdeztem a dokimtól
amikor élénkpiros vért lát
a barna nem számít bele
Szerintem a rendes vérzős, legalábbis nekem úgy jött ki a peteérés, ill. azt az 1--3 napos "barnázást" leszámítva jöttek ki pontosan a kezdések is.
Én telefonon megkérdezném reggel a laborosokat.
amikor megjön az az 1. nap
és a 3. napon menj vérvételre
A lányom ír a problémájával!
Sziasztok!
41 éves vagyok. Már egy ideje (1-2 éve) úgy menstruálok, hogy előbb 3-4 napi barnázást követően jön meg úgy, mint fiatalabb koromban. Most beutalót kaptam hormonvizsgálatra, a 3-5. nap között kell mennem, de nem tudom, melyik az első nap. Az első nap az, amikor piros vért látok, vagy amikor már barnázni kezdek. Ráadásul itt a hétvége, pénteken menjek, vagy hétfőn.
További ajánlott fórumok:
- A 28. ciklusnapon érdemes már tesztet csinálni? (Vagyis a nem várt menstruáció első napján)
- 10 napos menstruáció késése, terhesség?
- Terhesség alatti menstruáció.Van köztetel olyan akinél volt?
- Megzavarodott menstruációs ciklus, menjek orvoshoz?
- Menjek orvoshoz, ha barnás folyásom van a menstruációt követően?
- Ha a menstruáció 2.napján megyek el vérvételre, jó eséllyel fog vérszegénynek mutatni, vagy ennyire nem befolyásolja?