Melyik a legjobb ovi Óbudán? Vélemények, pozitív és negatív tapasztalatok? Elsősorban a Solymár ovi, Tégla u-i, Ágoston, Almáskert (beszélgetés)
Kedves Rekap!
Elnézést a késői válaszért..Nálunk úgy van, hogy van egy németes óvónénink és egy magyar..Természetesen magyarul beszélnek és amikor a németes van, akkor Ő foglalkozik velük (belecsempészi a hétköznapjaikba a nyelv ismeretét)Hozzáteszem, nagyon jól csinálja:)
Konkrétan nem német nemzetiségű, de megfelelően képzett.Ha bármiben segíthetek, nyugodtan kérdezz!Szép napot!)
Kedves Trécsi!
Én is azon gondolkoom, hogy a német csoportba adom a lányom. Az érdekelne, hogy mennyit foglalkoznak velük németül, esetleg van-e olyan óvónéni, aki német nemzetiségű?
Kedves Papírkutya!
Elnézést a késői válaszért, de minap jutott eszembe, hogy adós maradtam egy válasszal..
Tegnap rákérdeztem az óvónéninktől és azt mondta, h a Kastély oviban 2 csoport németes, a többi nem.
További ajánlott fórumok:
- Létezik még olyan magyar nő, akinek párválasztáskor nem az számít elsősorban, hogy minél jobb súlyban legyen a férfi?
- Lenne értelme, elsősorban otthon sütögetni megrendelésre tortákat?
- Kétségbe vagyok esve. Tudnátok tanácsot adni? Elsősorban eü-ben vagy jogi téren jártasak!
- Árt a mosógépnek, ha teletömöm ruhával? Elsősorban szerelő véleményére lennék kíváncsi!
- Kismamákkal szeretnék beszélgetni, elsösorban kisfiut váró leendő anyukákkal...
- Jelenleg mi a legjobb a kullancs ellen, elsősorban megelőzésre?