Mit nem adnék ha üzenne valahogy! Bármit! Elsősorban... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Rendben! Beszéljünk az okokról! Milyen nyomós oka lehet hogy nem jelentkezik? Kómában van? Akkor ugye nem is fog. 😅
Ezen kívül?
"Majd keresni fog, ha eljön az ideje"
Valószínűleg így lesz!
Ahogy olvasgatok itt, több a másikért epekedő tag van, főleg nők.
Miért nem személyesen írod meg annak, akit érint?
Ha egy személynek több hodolója is akad, nem fogja tudni most Amandának, vagy Julinak, netán Józsinak
írjon.
Mivel nem tudjuk az okát, sokminden lehetséges. Nagyon oda vagy/lehetsz érte, ha ilyen sokat töröd a fejed rajta.
Sajnálom h nem tudok vigasztalóbbat írni.
Ha olvasod, innen is üzenem hogy valahogy ÜZENJ, ha nem kifejezetten az a célod hogy kiégesd ezt az egészet!
Én ezt nem bírom, nagyon nem tetszik, de komolyan!
Csak annyit mondana hogy hogy van, mit szeretne, mit tegyek, stb... Így totálisan elbizonytalanít!
Nálam a kommunikáció az első, ha az nincs az számomra "majdnem" halott ügy! Most úgy is érzem! ☹️
Gondolod? Mi van ha más oka van?
Valamilyen személyes vagy külső akadályoztató tényező?
Nekem is voltak problémáim, lehet hogy neki is van, vagy nem kész a kapcsolattartásra, vagy bármi...
Lehet hogy ő is szenved ettől, csak nem mondja!
Csak te vagy a saját boldogságodért a felelős. Hallottál már az egyenjogúságról?
Na ugye...
Ne a feneked koptasd álmádozva/ábrándozva, hanem kapd el, és tudasd vele.
További ajánlott fórumok:
- Létezik még olyan magyar nő, akinek párválasztáskor nem az számít elsősorban, hogy minél jobb súlyban legyen a férfi?
- Lenne értelme, elsősorban otthon sütögetni megrendelésre tortákat?
- Kétségbe vagyok esve. Tudnátok tanácsot adni? Elsősorban eü-ben vagy jogi téren jártasak!
- Árt a mosógépnek, ha teletömöm ruhával? Elsősorban szerelő véleményére lennék kíváncsi!
- Kismamákkal szeretnék beszélgetni, elsösorban kisfiut váró leendő anyukákkal...
- Ha valaki elsősorban a hasából szeretne fogyni, annak milyen testmozgást javasolnátok?