Melyek a legrosszabb tulajdonságaid? (beszélgetés)
Én meg itt kiszállok... :) Mert azért néha szerénynek is kell lenni. :)))
Ne szerénykedj. Nem osztogatom akárkinek héé! ;))
Nem túlzok, ilyen vagyok. :)
De szép nem! :O
A szép nők veszélyesek. Ő szép. ;)
több nincs...bírom magam! ;) bírom magam
olyan tulajdonságokkal ruházok fel embereket amikkel nem rendelkeznek...aztán haragszom rájuk ,hogy mégsem őszinték, mégsem jóindulatúak és mégsem jó emberek
Hát ez egy picit túl megy a normálison, de ahogy a képeid néztem, biztosan túlzol egy kicsit ?!
Makacs, szókimondó, hisztis, szeszélyes, cinikus, haragtartó, bosszúálló, hirtelen haragú, sokszor közönséges. (stb...)
Bika vagyok... :P
Ha nem tartanám magam ennyire sem kordában, már rég lerúgtam volna pár vesét.
Szinte mindent felsoroltatok előttem.De nem vagyok bosszuálló,"kicsináló", féltékeny, és olyan szerény,mint docens (80).
Én úgy godolom, ezek mind normális, emberi tulajdonságok, ha többé-kevésbé kordában tudjuk tartani, azaz nem csiálunk hülyét magunkból miattuk.
ha valaki megsért kicsinálom, más nincs. :)
Sokáig visszafogom magam, de ha betelt a pohárkészlet, akkor robbanok és nagyot szólok.
Hirtelen haragú,robbanékony,sérdődékeny,érzékeny...
Ilyenek a nők....:)Ezek nem annyira rossz tulajdonságok:D Legalább a férfiaknak nehezebb egy kicsit boldogulni Veletek:DDDD
Sértődékeny,érzékeny,makacs,kicsit önfejű,szeszélyes,enyhén bizalmatlan...
makacs,hisztis,és néha akaratos vagyok.De nem az a hárpia típus,azért még a light-os formánál tartok csak :) Mondjuk makacsságban nem,az már ezen túlmutat :)
Sajnos haragtartó vagyok.Illetve nem haragszom, de megjegyzem egy életre. Ezt hogy hívják?
Szélsőséges, makacs, akaratos vagyok, és sokkal többet beszélek mint egy átlagos ember.. Sokszor nyersen kimondom a véleményem.
Sértődékeny,hisztis (néha),mindent azonnal akarnék, utálok várakozni...
mostanában egyre több rossz van:(
makacs vagyok, mint az állat:-DD
A legrosszabb tulajdonságom:Egy darabig tűröm az ellenem irányuló dolgokat aztán egy idő múlva robbanok.
tyhűűűű,te isten!Inkább nem írom le...sokat kéne pötyögnöm! :-)
Hangulatember, hirtelen haragú, türelmetlen, meggondolatlan, panaszkodós időnként..
Nem vagyok megértő, nem tudok megbocsátani, néha bosszúálló :-(
így a terhesség vége felé eléggé hisztis vagyok,de van még egy pár :S
További ajánlott fórumok: