Melyek a párod jó tulajdonságai? (beszélgetős fórum)
Egyszerûen úgy szeretem ahogy van,minden jó benne,rendes ember.
Nagyon sok jó tulajdonsága van,de nem írom le mert el bízza magát:)
sok van neki, nehéz egyet kiválasztani, talán az, hogy mindent megakar adni nekem
A legjobb tulajdonsága az, hogy a párom:))
Az a legjobb, hogy létezik és van nekem és én lehetek neki! :)
kedves, türelmes, humoros, optimista, megértő, hűséges, gyengéd, szeret-és ki is mutatja,nyugodt,okos és ügyes, bármit kérek tőle-(nem anyagi) megteszi, IMMMádom!és már több mint 2 éve házasok vagyunk!(szept. 1)
egyébként: trehány és feledékeny, egyáltalán nem főz, szereti ha körbeugrálom, de nem várja el. A főztömet viszont mindig megdícséri, nem kritizál!Imádja, ha "foglalkozom vele".
És kreatív, ezt lehagytam. :) Meg tud főzni, talán jobban, mint én. És itt is látszik a kreativitása, olyan alapanyagokat kever össze, hogy csak nézek ki a fejemből, de az eredmény érdekes módon 95%-ban mindig tökéletes.
És amennyire utálok vásárolni, ő annyira szeret.
Önálló, figyelmes, humoros, szorgalmas, kommunikatív, türelmes, nem haragtartó.
Szerinted amit csinál az jó tulajdonság?:(
türelmes,megértő és nagyon jószívű.Lassan 4 év alatt egy hangos szó nem hangzott el köztünk.
jol ellehet beszelgetni vele akarmirol, turelmes, megerto
türelmes,megértő,optimista
Jószivű,türelmes,alkalmaszkodó,toleráns,okos,imád engem kényezteteni:))),a fiamat is imádja:)))
meg a családom többi tagját is szereti...
Szorgalmas,jó kapcsolatteremtő.../szereti az anyukámat :)/
Majd ha lesz párom leírom, jó?? :)))
Több is van, de például okos, humoros. Meg hogy szeret. :-D
nagyon tud hizelegni.....
ez az egy jó tulajdonsága van....és kész
Tökéletes apa, tökéletes szerető, rendkívül okos, őszinte ember tele érzelemmel, szóval:TÖKÉLETES!!
Talán meg sem érdemlem..
Nagyon sokat fel tudnék sorolni,csak egy párat megemlitek:Megbizható,őszinte,udvarias,inteligens,türelmes,rendszerető,és végtelenül pozitiv mindenben a jót lássa és talán emiatt minden jóra is fordul körölöttünk
hat elvisel engem...:) meg...kedves...rendes...edi...es mindennek tud orulni..mindennek..:)) <--imadom benne
elviseli a hülyeségeimet:-))
szeret, aggódik, elvisel, becéz, dicsér, bókol, meglep, kimutatja az érzéseit, önmagát adja:)
álompasim van:):)
... hogy imád engem, és ezt ki is tudja mutatni. :o))
További ajánlott fórumok: