Melyek a legjobb, legkellemesebb illatú illatosítók, illóolajok? (tudásbázis)
Nem néztem, hogy nem otthon élsz te sem, bocsi.
Nem tudom, hogy exportálják-e? Az itteni dm-ben is van illóolaj, de más, és nem olyan jó a minősége, mint az általam írtaknak.
Ha végül mégsem gyógyszertárban veszed, arra ügyelj, hogy nehogy illatolajat vegyél. Az szintetikus, és nem elég, hogy nem lesz olyan jó az illata, esetleg még foltot is hagy (a jó minőségű illóolaj teljesen elpárolog, nem hagy maga után foltot), hosszú távon pedig EÜ-problémákat is okozhat. :(
Az illóolajok otthon olyan 800-1200 Ft között vannak, bár van ennél jóval drágább is, itt átszámolva olyan 1200-1500 körül, míg az illatolajokat megkapod 4-500 Ft-ért is, de lehet, hogy még olcsóbb.
Nem lehet,hogy valami extrémebbre vágyik?:)
Lehet,hogy ezt már unja.:D
Szió nem tudom arra mennyire rugalmasak a gyógyszertárakban. Én gyógyszertárban veszem az összes illó olajat.
Általában 100grammonként.
10ml eukaliptusz pl 700ft körül van aromaxban vagy naturlandban. Gyógyszertárban ez 1000ft a 100ml. Valamint ezt tutti 100% tisztaságú olaj mert gyógyszertári minőség :) Egy próbát megér felkeresni pár gyógyszertárat
Nagyon sok féle illóolaj van, minőségben is tök eltérők.
Illatosításra az Aromax és a Naturol nagyon jó, előbbit Rossmannban, utóbbit DMben tutira be tudod szerezni. Aromax pár éve volt a Tescoban is. Nem tudom, tartanak-e még, nem igazán járok oda.
Nem elég perverz?
Hívd el egy barátnődet is! Annak biztos örülne.
További ajánlott fórumok:
- Mivel illatosítod az otthonod?
- Ötletek a tüdőbe inhalálás/porlasztás útján bejuttatható regenerálókról és azok hatásairól ( gyógyszerek, illóolajok és egyéb csodaszerek )
- A legkellemesebb illat számomra....
- Ti hogyan bányásznátok ki a WC-ből az illatosító kosarát,?
- Melyik a legjobb karácsonyi illatosító?
- Milyen illatosító a legjobb lakásba?