Ötletek a tüdőbe inhalálás/porlasztás útján bejuttatható regenerálókról és azok hatásairól ( gyógyszerek, illóolajok és egyéb csodaszerek ) (beszélgetős fórum)
Ezt nem ismerem, ha több minden van benne, akkor kevesebb a fokhagyma, ezt tudni kell...de a szelén és az E vitamin is nagyon fontos a chlamydiánál, tehát jó párosítás :).
Én a vitaminkirály termékeit ismerem, de a fokhagyma különösebb hatását nem tapasztaltam, mert nem csak azt szedem :)
Szióka!
az én kisfiam asztmás,őnála alkalmaztam firstöt,úgyhogy egy adag firsthöz-egy adag desztilált vizet adtam.akkor használtuk amikor a nagyon köhögött,hogy a tüdejében lévő váladék feljöjjön,egy nap többször kell inhallálni minnél hosszabb ideig.nálunk nagyon sokat segített.és így a kórházba sem kellett menni hétvégén.egyébként nagyon jól fertőtleníti a légutakat.
Persze, köszönjük is! Mert erre még én sem gondoltam és nem is mondták, pedig mindenki tudta, hogy mivel "szenvedünk" és ajánlották a különböző összetételű bogyókat, stb, de a First-öt mindig másra ajánlották. Meg fogjuk próbálni, és köszönjük szépen a tippet. Abban pedig egyetértünk, hogy a gyerekeinkért mindent...
:o)
Iker kisfiaim 9 honaposak, harom honapja allandoan legcsohurutban szenvednek! Most szedjuk a Singulairt, Flixotide es Ventolint pedig belelegzik!
Remeljuk ez segit mert mar nagyon le van gyengulve az immunrendszeruk az allando antibiotikumtol!
Ha valaki mar hasznalta ezeket a gyogyszereket kerem irja meg milyen hatasuk volt!
Koszonom!
Köszi, de szedek köptetőt, s most az is hat...nagyon is. De lehet, hogy az akupunktúra, mert a köptető pont (gyomor) is kapok tűket. Teljesen átalakult a köhögésem...bár inkább úgy tűnik, ami volt az megszünt és most egy újabb tüdőgyulladás miatt van. Sajnos a vírus...pedig eddig remekül ellenálltam!
Viszont a köhögési rohamok megszüntek és a fulladási is...ez valami fantasztikus.
Szerintem keresd fel azt a rendelőt...én csak ajánlani tudom! 2 hete a doktornő azt mondta, hogy csak egy esetben van esélyem, hogy elhagyjam a palackot, ha a transzplantációba belemegyek...évek óta húzom...de most érzem először, hogy igen, esélyes, hogy lekerüljek végre! :)
Már régóta szemezek egy kínai rendelővel itt a közelben, lehet, hogy most már elnézek.
Szerintem igen, köptető, mert nekem ugyan sosem volt trutyim, ami feljöjjön, inkább "száraz" gyulladás, most időnként mégis jön valami, ez tutira a Biotól van. Persze ehhez jó kis adagokat kell fújni. Meg kéne támogatni vmi köptetővel, ha még nem szedsz amúgy is és már nem fulladsz ill. nincsenek köhögőrohamok.
Kínai fokhagyma mellé, pedig akupunktúra való! :)
Ez lenne egy remek párosítás a hatás szempontjából:)
Használod még a bioparoxot?
Létezik, hogy nálam köptető hatású? Felszakítja a sok trutyit? Erre nem esküszöm, hogy emiatt, lehet, hogy az influenza miatt termelődik és új?!
Ha jól emlékszem neked ráadásul a meleg idő kedvezőbb. A napot én is élvezem...módjával, de a tavasz már kellett! :)
Nagyon bízom a gyógyulásomban, ami eddig történt, az nagyon bíztató...ha így folytatódik, én is élvezhetem végre a meleget :)
Nekem a hideg időben könnyebb volt, de a sok ruhától majd megfulladtam és nem bírtam a súlyát sem....cipelni magamon.
Tehát akupunktúrás kezelés és csak ajánlani tudom! :)
Köszi a jókívánságot! :)
Neked is csupa jót...itt mindenkire ráfér! :)
A gyomrom szerencsére nem volt érzékeny sose. A szaga valóban érződik utána kicsit a gyomorból, de az nem túl sok ahhoz képest, ami a szájból árad. Az utóbbi viszont hathatósan leküzdhető. Én a fogmosáskor a nyelvem és a szájpadlásom is átdörzsölöm a fogkefével, két menetben mosok fogat és szájöblítőt használok. Így azért a mindennapi kommunikációt nem akadályozza. :-)
Tapasztalatom szerint a nagyfejű, kínai származású változat (amit ilyen kis fehér hálóban árulnak) erősebb, mint a hazai. És könnyebb is pucolni. :-)
Igen! Igen! Igen! Milyen kezelést kapsz és milyen vizsgálat után? De jó!
Köszi az együttérzést a ruhával kapcsolatban. Megpróbálok alkalmazkodni a helyzethez, fel a kapucnit, yo! :-) Hiába, jó kedvem van ettől a szép napsütéstől :-)
Ez iszonyatos lehet...érzésre is. Szerencsére nálam nincs ilyen. Audiron fülcsepp , emlékszel? :) Tényleg változást hozna, tapasztalat!
És most még semmit sem kiabálok el...de....gyógyulok! :) Csoda történt! Találtam egy orvost, aki azon van, hogy meggyógyítson és remek úton halad....már van változás :) Sajnos közben megkaptam az influenzát, így nem tisztán érzékelhető a változás, de ami változott, az csak neki köszönhető és hihetetlen! Végre tele tudom szívni a tüdőm, úgy érzem tiszta....nem vagyok befulladva! Aki tudja milyen fulladni, az mindent megadna ezért! :) A palack sajnos még kell, de remélem már nem sokáig! :)
Sajnos szinte biztos voltam benne, hogy csak az alap baktériumokat nézik meg. Talált, süllyedt. Vérből kimutatva is minimum 2-3 hét volt a cpn eddig...Az ilyen vizsgálatok tényleg csak pénznyelésre valók, értelmük semmi, hisz az eredmény mintavétel nélkül is tudott.
Tehát dolgozik a bioparox :). Ez mindenképp jó jel, mert kimozdít a holtpontról...remélhetőleg rosszat nem tehet. A coniumot(homeos) sikerült beszerezned? A kettő nem üti egymást, esetleg próbáld meg, nálam nagyon bevált!
További ajánlott fórumok:
- Mindent a Sotret gyógyszerről!
- Ismeritek a Roaccutan gyógyszert? Mik a tapasztalatok?
- Antidepresszánsok, gyógyszerfüggőség
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- A gyógyszertáros kontra doki
- Van valakinek tapasztalata az Ozempic nevű diabétesz gyógyszerrel?