Melania Trumpban lesz annyi gerinc, hogy elválik, ahogy ígérte? (beszélgetés)
Ahogy mondod. Egy harsogó, nagyhangú, hatalom-mániás és öntörvényű ember. Nem is tudom, hogy lett belőle elnök. Szerintem ő sem tudja, csak úgy véletlenül. De ha már odakerült a zsírosbödön mellé, szeretett volna továbbra is ott maradni.
Persze nekünk azzal nem lesz se jobb, és remélem, rosszabb sem, ha távozik.
Mennyiben érint téged, ha elválik, vagy ha éppen nem?
Nem szeretnék a rokonod, szomszédod lenni. :D Úgy vagyok vele, kapirgáljon mindenki a saját szemétdombján.
Ez az ő döntése volt, még azt sem lehet ráfogni, hogy fiatal volt és bohó.
A viselkedése is olyan, amilyen. Sem ő, sem a férje nem volt a Fehér Házba való.
A választási rendszer olyan, amilyen, de volt már elnők, aki fel tudott nőni a feladathoz.
Nos, mindegy, ettől az én kis életem nem fog megrendülni. Sem rosszabb, sem jobb irányba. Melania meg eddig is úgy élt, ahogy akart.
Ez neked miért gond? Miben befolyásolja az életed?
Mennyjél ki, mosakodjál meg!
"Szerintem az a kijelentése is csak politikai okból történt."
Már meg bocsáss, Trumpné nem volt annyira jelentős nőszemély, hogy a szava politikai tényező lehessen. Inkább komolytalan és gyerekes, mert az igazi nagy First Lady-k mindenhogyan támogatták a férjüket.
Ha ő nem válik, én Trump helyében lennék gerinces és kidobnám ezért a mondatáért.
Ex-trumpnéként is jótékonyodhat, ha akar.
Mert ha mégsem válik, akkor mi lesz?
De tudod, mit... kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb gondod! (Remélem, rájössz, hogy ez jókívánság.)
nem
Nem
NEM.
Persze, mindenhez is van közöd 😄
Még ahhoz sincs, hogy ki az USA elnöke.
"Van valami közünk hozzá?"
Igen, a leghatározottabban VAN, mégpedig
a) mert közszereplő (first lady-saját jogi státusz!)
b) és mert ő maga teregette ki a nyilvánosság elé ezen terveit egy esti showműsorban (noha erre senki se kényszerítette)
Igen, a leghatározottabban VAN közünk hozzá.
És erről Ő MAGA tehet.
"akkor sem szerintem bolond lenne elválni."
csak épp a tükörbe soha többet nem nézhet bele.
van akinek ez nem gond, mert soksok éve nem néz bele amúgy sem.
Van akinek gond.
Melania Trumpban lesz annyi gerinc hogy elválik, ahogy ígérte?
Azt mondta a Trámpli neje, hogy ha a dicső férje elbukja az elnökválasztást, ő biza elválik!
Na hát egész eddig is nyilvánvaló volt hogy a Trámpli bukott, de ment a jogi huzavona a szavazat újraszámlálással.
De ennek a mai nappal vége, megtörtént az elektori voksolás is, és Trámpli azt is elbukta.
Immáron noha még nincs beiktatva, de 100% hogy Biden az elnök. Trámpli elbukta.
Vajon Melania-ben lesz annyi gerinc, hogy betartsa ígéretét? Vagy elegánsan megfeledkezik erről a vigyázatlan mondatáról? (Noha bőven lesznek akik ezt naponta a képébe dörgölik majd.)