Mekkora esélye van annak, hogy a baba örökli majd az allergiám? (tudásbázis)
6. bdfc427662 (válaszként erre: 3. - Smumika)
2012. máj. 21. 12:35
olvastam h. a családotokban van asztmás az én kisfiamnak csecsmőkori asztmája van 7honapos kinöheti?
5. f7b0203e3a (válaszként erre: 1. - Pritta)
2012. máj. 21. 12:22
Konkrétan allergiát nem lehet örökölni...a babád még nem lesz allergiás a fémre, mert te az vagy....Csak az allergiára való hajlamot lehet örökölni...Megvan rá az esélye, hogy valamire allergiás lehet...de konkrét dolgokra való allergiát nem lehet örökölni...
4. Maciduci
2010. okt. 27. 06:09
Szerintem kiszámíthatatlan,hogy örökli az allergiát.Nekem nincs az egyik gyerekemnek mégis van.
3. smumika
2010. jan. 18. 18:47
hát sajnos hajlama lesz rá a mi családunkban van allergiás testvér és anno 7éve mikor szültem én nem voltam az de a kisfiam 7 éves lesz ő 2 éves korátol allergiás én és férjen 4 éve allergiások vagyunk nekem 2 éve rosszabb lett már 3 dologra vagyok allergiás a kisebbik fiam 4 éves még nem jelenkezett allergia nála .Ja aposom aszmás és a nagyfiam is asztmás.
Probbáld meg minnél tovább szoptatni mert az jó.Ezt mondták nekem is de első fiamat nem szoptattam sajna nem tudtam de a másik fiamat 9 honapig szoptattam lehet benne valamiazért nem allergiás .
2. 0e78668d3d
2010. jan. 18. 17:42
nem tudom,viszont én is fém érzékeny vagyok,és van egy kisfiam aki nem lett az:)
remélem tud valaki segíteni ,sok boldogságot a babához:)
1. pritta
2010. jan. 18. 17:34
Jelenleg várom az első babám és többszörös fémallergiám és tartósítószer allergiám van, és a terhességem alatt többször is jelentkezett allergiás reakció. Örökli majd a baba?
További ajánlott fórumok:
- Egy 35 éves jó megjelenésű, elvált, 2 gyermekes férfinak mekkora esélye van a 20 év körüli nőknél?
- Mekkora az esélye, hogy a 74-es trolin egy zsebesnek pont egy BKV bérletre van szüksége?
- Mekkora az esélye annak hogy terhes lehetek?
- Mekkora az esélye, hogy az álmok teljesülnek?
- Ha az első szülés császár, mekkora az esélye hogy a második síma szülés lesz?
- Mekkora lehet az esélyem?