Mekkora az esélye, hogy a 74-es trolin egy zsebesnek pont egy BKV bérletre van szüksége? (beszélgetés)
bakker, ha ezt írtad, akkor az. de lehet, hogy otthon figyel a komód alá becsúszva.
ha az a kérdés, hogy kivehette-e egy zsebes, és gondosan visszacsukhatta-e, a válaszom igen. ez történt? több, mint valószínű. de mivel nem én nyúltalak le, így nem jelenthetem ki 100%-osan.
nem semmiség egyáltalán. Csak mivel kideríthetetlen, kár rajta fél napig filozofálni. Az embert bántja, aztán keresztet vet rá, és annyi. Máskor meg jobban vigyáz.
Anyám pl. egy napig volt csak kiakadva, hogy összetört az anyjától örökölt zsolnai készlete (eltört a polc a vitrinben). aztán rájött, hogy semmire nem megy, ha ki van rajta akadva. Azért az icipicit több volt, mint egy bérlet. Ráadásul, azzal tudta is, hogy mi történt, és nem azon agyalt, hogy mi a francért szakadt le az a nyomorult polc. Leszakadt, oszt csá.
na akkor sorban. az előjöhetért köszi:) akkor megnézem hatszáz egyedjére is.
a másikat inkább hagyjuk:)
Előjöhet.
A zsebes is visszaadhatja. Miért ne?
További ajánlott fórumok:
- Segítsünk Hajnianyunak, nagy szüksége van rá!
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- Mire van szükséged, akár a mai napot tekinted, akár az egész életet...
- Egy ismerősömnek azonnali pénzügyi segítségre lenne szüksége
- Fiúnevet keresek.Viselhető, nem extrém de mégis ritkábban használt névre lenne szükségem.
- Mekkora tömegű 5 tömeg%-os ecetsavoldat szükséges 24 g 6 tömeg%-os nátrium-hidroxid oldalt közömbösítéséhez?