Méhpolip műtét (beszélgetés)
Ha senki nem jár erre, akkor megosztom én is a tapasztalatom, hátha valakinek segítek vele.
2 napja volt méhtest polip műtétem, nekem "kaparás" keretei közt csinálták. Minden rendben zajlott. Az altatás is simán ment. Ébredés után voltak enyhe alhasi görcseim, de 1 óra alatt el is múltak. Vérezni sem véreztem brutálisan, de nyilván az első 12-24 órában vérezgettem. Ma már semmi. Délben volt a műtét (a férjem szerint 15 perces volt), du. 5-kor már indultunk haza. Én egész héten itthon vagyok, mert azt érzem, hogy jól esik lefeküdni pihenni, amikor csak úgy érzem. Időnként egy-egy pillanatra érzek az alhasamból felfelé szurkálást, de gondolom ez a belső regeneráció része, mivel egyébként fájdalmam nincsen. Közérzetem is jó. Emelgetni elvileg nem szabad. Műtéthez számított 10. napon kell visszamennem a szövettan eredményért.
Sziasztok! Engem is érdekelnének tapasztalatok. Nekem előreláthatólag 23-án lesz a műtétem.
Emese78, gondolom azóta te túl vagy rajta. Mesélsz róla picit?
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Mennyi ideig tart a térdprotézis műtét utáni felépülés?
- PCOS-Petefészek ciszta műtét után sikerül a baba?
- Laparoszkópos műtét (endometriózis gyanú) hol, kinél? (Budapest)
- Van valakinek tapasztalata hysteroscopiás méhpolip eltávolításról?
- Volt akinek sikerült méhpolipot diófalevél irrigálással eltüntetni?