Méhenkívüli terhesség után (beszélgetés)
Sajnálom,ami veled történt.Gyere a másik fórumba beszélgetni(Méhen kívüli terhesség),ott többen vagyunk aktívan.
Sziasztok!Nálam 2008-ban laparoscopiás mutéttel megállapították a kétoldali petevezeték elzárodást.2009-ben megprobálkoztunk a lombikkal.13 petesejtbol 8 embrionk lett,végul a beultetésre már csak 2 volt felhasználhato.2 hét múlva kiderult a negatív eredmény.Azota a baba téma tabu lett nálunk a párommal.Egészen....!Ez év júniusban 4 nap késéssel megjott a menzim,de csak 2 napig volt átlagos,14 napig pedig barna piszkítás.Mikor elmúlt,elmentem a nogyógyászomhoz,ahol pozitív lett a terhességi teszt.Ez hétfoi napon tortént,csutortokre kiderult,h.méhenkívuli,de már kezdtem bevérezni,hasi mutétet alkalmaztak,kivették a jobb petevezetékemet.Most vagyok azon a szinten,h.osszeroppantam teljesen.Nemtudom,mikorra leszek/leszunk/ezen túl.
köszönöm már kaptam is néhány kérdésemre választ.
köszönöm!már most jobb h kiírtam magamból és tnap a párommal is tudtunk beszélgetni hosszabban ezekről a dolgokról.
Amit megi04 írt linket,ott beszélgetünk néhányan.
Biztos segítene neked is,ha beszélnél róla mi bánt,mit érzel stb.
Ha gondolod,ha segít írj nyugodtan,szívesen beszélgetek (levelezek) veled.Nekem jó volt kibeszélni magamból,könnyebb lett.
köszönöm!nagyon bízom benne h sikerül helyre állnom már csak a gyerkőcök miatt is!
Engem több mint 4 hónapja műtöttek,második baba lett volna,szintén nem terveztük,de nagyon örültünk neki,vártuk.
Egyszer fent,egyszer lent,így éltem meg,mostanában kezdek jobban lenni.A kisfiam sokat segít ebben,jó eleven gyerek,nem érek rá mellette gondolkodni.De esténként rámtörtek a fájó érzések.
Engem mindenki úgy kezelt,hogy műtöttek,az,hogy babát vesztettem el,csak az édesanyám értette meg,vele tudtam erről beszélni.
Tudom közhely,de az idő segít.
igen a párommal de tod ő pasiból van.nem érzi át.amugy senki mással.ezért írtam ide.és köszönöm! :D
Napközben többen vannak a fórumon.Biztosan van olyan,aki már átélt ilyesmit,és megtudjátok beszélni..
A családban van valaki,akivel tudsz róla beszélni?
2éve volt már egy halálközeli élményem azon túltettem magam hamar de ez más.már gondolkoztam azon h mi let volna ha..fiu v lány
Szerintem,ez ilyenkor természetes..:( Mindig emlékezni fogsz rá,de tudod,hogy nem miattad történt,ezért egy idő után,elmúlik a fájdalom.De adj neki időt..
Fizikálisan majd meggyógyulok de lelkileg nem igazán tom megfogalmazni.Üresség bánat fájdalom tehetetlenség.
Nekem nem volt,de ismertem olyat akinek igen...:(
Mi fáj pontosan? Hogyan tudnád megfogalmazni?
Őszintén magam se tudom!Gondoltam akadnak olyanok akiknek volt ilyen tapasztalatuk megosztják h tették túl magukat rajta.
:( Mivel tudnánk segíteni?
Nem tudom magamba elrendezni és a tényét elfogadni.Azóta nem igazán alszom.Nem tudom mitévő legyek!Kérlek segítsetek!
A legkissebb gyerkőcöm akkor volt 10hónapos és még szoptattam.Bánt h nem tudtam folytatni és jól esne vkivel beszélni róla.
Sziasztok!
1hónapja volt egy méhenkívüli terhességem amibe majdnem belehaltam 3 gyerek után(nem tervezett).De lelkileg megvisel
További ajánlott fórumok: