Megvettem a Dan Brown - A Da Vinci-kód című könyvet. Aki olvasta, az mit mond, érdemes elolvasni? Jó könyv? :) (tudásbázis kérdés)
igen, abszolút érdemes, ha meg nem tetszik utána el is adhatod vagy ismerősökkel, barátokkal családtagokkal becseréled valamire :)
olvasd csak el, valószínűleg a filmnél izgalmasabb :)
Talán, ha nem így tetted volna fel a kérdést, akkor nem kavart volna ekkora vihart.
Mert nem azt kérdezted, hogy kinek hogy tetszett a könyv, hanem hogy érdemes-e elolvasni.
Nagy különbség!
Amikor elolvastam, fantasztikusnak tartottam. Micsoda titkok, amelyekről nem beszélnek, ... ... ...
Utána jött a szerző beismerő vallomása a tv-ben, hogy valójában az egész csak egy kitalált mese, és azt akarta igazából kidomborítani, hogy ő és a családfája gyakorlatilag a királyi vérvonal utódai... persze az olvasók nem erre koncentráltak, hanem a Jézus-leszármazás, örökség stb. stb. és az egész eredeti terve kudarcba fulladt.
De azért van annyira fordulatokban gazdag, stb. stb. története, hogy néhány unalmas órát ki lehet vele tölteni... ugyanúgy, mint bármelyik másik könyv olvasásával.
Nem tudom,nem szoktam fórumot indítani,ha könyvet vettem!
Nem is értem?!
Úgy csinálsz,mintha nem lehetne félretenni,ha esetleg nem tetszik:)
Valami statisztikát csinálsz,és így döntöd el,hogy neki kezdesz vagy sem?
Ha érdekel, nem is kérdés, olvasd csak el. Én olvastam, tetszett.
De ne engedd, hogy mások véleménye befolyásoljon.
Szerintem abszolút nem "1x illik elolvasni kategória". Inkább 1x el lehet olvasni.
Ezen nem sok küszködni való van.
Ha már megvetted, csak olvasd el. :D
Én olvastam, az a tipikus nekiülök és egy szuszra kiolvasom, de fillért nem adnék érte könyv. Ponya, egyszer elszórakoztat, aztán kész. :)
Én az ilyesmit a könyvtárból hozom ki, nem ér annyit, hogy a polcon porosodjon.
Igen izlések és pofonok ... erre is vonatkozik.
De ha igy dicséritek, nekiveselkedem és mégegyszer elolvasom, mert én még az első Mo-i kiadása idején olvastam, annak pedig jó pár éve.
Fura kérdés, de mindegy, most sem vagy előrébb....
Nekem nagyon tetszett, és a film is jó szerintem.
De pl. egy másik bestsellerben - Az ötven - trilógiában - nagyon nagyot csalódtam, tele van helyesírási hibával, elütéssel, és a sztori is rettentő hosszú, nehéz, nyújtott, semmi értelme. Nem is olvastam végig, a 3. kötet feléig sikerült. Pedig emberek felmagasztalták... De nekem mégsem tetszett. Akciósan vettem meg, de nagyon sajnálom rá a pénzt.
Szóval azt, h egy könyv tetszik vagy nem, csak menet közben tudod eldönteni. ne adj mások véleményére!!!
Egyszer olvasható, de nem tul szórakoztató és nem olvasmányos.
De az a kategória, amit 1x illik elolvasni. küszködd át magad rajta.
( a film is elég gyenge volt )
További ajánlott fórumok:
- Melyik könyvet ajánlanád elolvasni?
- Ismeritek a nemrég közzétett "mérgező táplálékkiegészítők" listáját? Hol lehet elolvasni?
- Könyvek, amiket illik elolvasni?
- Érdemes elolvasni
- Hol tudom online elolvasni Suzy Almonds - 101 dolog, amit jó lett volna tudni a férfiakról könyvét?
- Melyik Nora Roberts könyvet érdemes elolvasni?