Megoszthatom Veletek...? (beszélgetés)
Szia!
Szerintem találj ki valami hasznos időtöltést, ami őt is feldobja. Nem lesz könnyű ezt a "bevált" sémát megváltoztatni, de ha ügyes vagy, sikerül :)
Mióta vagytok együtt?
Igen, a gyereked apja! De egy ilyen apa mellett milyen élete lesz a gyerekednek?
Egész életében szegény azt fogja hallgatni, hogy apukája nőzik, hazudik, iszik? Mert apuci soha nem fogja abbahagyni egyiket sem. Ez csak rosszabb lesz. Tulajdonképpen te tartod el őt is és a gyereked is.
Ha ő nem lesz, akkor csak kettőtöket kell eltartanod. Ha anyagilag jobb lesz a helyzeted, nyugodtabb leszel, ez fog rajtad látszani, és fog jönni olyan férfi, aki segít ennek a hazudozónak a gyerekét felnevelni.
Inkább most legyen vége, mint amikor már a házat, a bútort mindent eladott a piáért, vagy a nőire költötte.
Ha választanom kellene, akkor a válást választanám.
Sziasztok,
most olvastam el ezt a fórumot az elejétől a végéig, és többször gombóc volt a torkomba és komolyan némelyik résznél a "szívem szakadt meg". Ti nagyon erős feleségek vagytok én biztos rettenetesen megzuhantam volna. Bár még nem vagyok feleség /lehet nem is leszek, mert az élettársam nősülés ellenes, annak ellenére is, hogy már többször megemlítettem szeretnék már feleség lenni, és pár éven belül gyereket szeretnék.....ígérgetés nálunk is megy/.......amiket leírtatok nem is tudom, átértékelődtem: LEHET ADDIG VÁROK, HOGY MÉG VÉGÉN ÉN IS HÁZASSÁGELLENES LESZEK.
Sziasztok!
Újra itt és semmi jó hírem nincs . Sőt!!! Többször elküldtem, de nem ment. Egy ideig azért, mert ott volt a csajnak a pasija, most meg azért, mert ez az ő lakása is és nem rakhatom csak így ki. Amit tudni kell, hogy terhes lett a kolleganő. Most is vele van. Most beszélik meg, hogy mi lesz.
Egy hete megvolt a nagy beszélgetés kettejük között, de akkor még nem tudta a csaj, hogy terhes. Az volt a lényege, hogy önzőnek tartja magát, amiért ez van. De annál maradtak, hog ha én a párommal helyrejövök, akkor marad barátság. Ha nem lesz a kapcsolatunk jobb, akkor összeköltöznek. Most, hogy ma kiderült a gyerek nem tudom mi az új felállás. De eddig semmi nem változott. Nem látok mást csak azt, hogy én akarom ezt az egészet rendberakni. A férjem azt mondta, hogy nem szabad eröltetve rendberakni a házasságunkat. Ha a sors azt akarja, hogy helyrejöjjön, akkor az is lesz. De kérdezem én, hogyan, ha még mindig több időt van vele, mint velem?????(és még itt a gyerek is)Kezdek ott tartani, hogy egyik nap fogom magunkat a gyerekekkel és elmegyünk albérletbe. Iszonyatosan érzem magam.
Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél !
Csak okosan kell küzdeni :)
Cand Ida!
VISSZAJÖTT!!!!Én győztem.
Anyamaci remélem jól bírod kitartás,látod én mit vergődtem...szorítok neked!!!
Hát, az, hogy bebizonyosodott a megérzésed jóhírnek nem jó, de a pofont leszámítva, nagyon ügyes vagy :)
És most igazán hova engedted el? Tudod? Barátokhoz ment? Erre mondtad, hogy le is út, fel is út, ha nem?
Bizony türelmesnek kell lenned, ha nem is tervezi hosszú távra, amig lecseng a kaland, de nyert ügyed van, ha marad...biztos meggondolja, hogy legyen-e még valaha bármiféle románc. A jóhír, most ő is tuti szenved :)
Szorítok neked, ezek azért nem annyira rossz hírek :)
Drukkolok neked nagyon,minden türelmedre szükség van.A nőről meg annyit,más világ na persze néha pár órára mindenki tud más világ lenni,az élettársának biztos nem volt az)))).El fog lobbanni ez a lángocska..tán izgalom érdeklődés nem komoly érzelem.Légy erős,és nyugi.!!!
Cand Ida
Alakul,nagyon alakul....:)))
én pedig tartózkodó vagyok és bölcs.:)))
sziasztok!
Én nem szoktam ide írogatni, de rendszeres olvasótok vagyok..
anyamaci szorítok! remélem az idő mindent megold!
Sziasztok!
Először is köszönöm a jótancsokat és a bíztatásokat. A megérzésem sajnos nem volt alaptalan. Kiugrasztottam a nyulat a bokorból és bevallott mindent. Már háromszor voltak együtt, úgy, hogy én azt tudtam, hogy dolgozni megy, de Pesten voltak. Most kedden is. A dühömet levezettem egy pofonon keresztül, de lehet, hogy hülye vagyok, de én még mindig szeretem. Túl sok mindenen mentünk már keresztül, hogy egy ilyen "buktató" borítson mindent. Hosszan beszélgettünk, kiderült, hogy nem akar vele komolyabbat, nem költöznek össze csak az újdonság (nem csak a sex, ms világ a csaj) ami kimozdította a szürke hétköznapokból. Szeret, de most én fogok bekeményíteni. Közöltem vele, hogy a következő kicsapongását nem fogom tűrni és mehet amerre lát. A sexel nem bűntethetem, mert ha én nem, akkor ott van ő, de jön még kutyára dér. Remélem most már nem csak rossz híreket írhatok, hanem jókat is és megjön az esze. Kellemes hétvégét mindenkinek! (Sajna nekem nem lesz annyira jó, mert most lesz a 2. buli és csak vasárnap láthatom, de hamár elengedtem, nem csinálok segget a számból!)
Nem fog jól esni, amit írok, de amikor az exem nővel volt, akkor volt mindig síri csönd. Hiába próbálta elhitetni, hogy a kocsmában nagy a zaj, ezért a ffi wc-ből telefonál. Ugyan már! Azt hitte, hogy mindent beveszek.
Amikor tényleg a barátokkal volt, vagy dolgozott, akkor ott vannak jellemző hangok. Gondolj bele, hogy a jellegzetes kocsma zaja még az utcára is kihallatszik, arról nem is beszélve, hogy az utcán meg mennek az autók...
Szerintem nem véletlenül éreztél te valamit. Akkor már ők javában együtt voltak.
Most ne rám haragudj, csak tapasztalatból tudom, hogy egy nő akkor érez meg valamit, ha van is ott valami. Valószínűleg a nő illatát már észrevehetted volna, ha akkor jobban odafigyelsz. Az az első jelek egyike.
Aztán a férjed mondta, hogy nem akar titeket elhagyni, de...
Ezért megpróbálja úgy csinálni, hogy neki is jó legyen, de te sem vegyél észre szinte semmit. Tehát letagadja a csillagos eget is, mert tudja, hogy az csak egy kis kaland.
Sziasztok!
Ma elengedtem a férfi kollegéival sörözni, meg dumálni, majd holnap jön haza. De észre kellett vennem, hogy az a bizonyos kolleganő ma már (iwiw)egyedülálló. Remélem csak rossz a megérzésem, de valami azt súgja, hogy nem ott kötött ki. Az előbb hívott és ha a kollegákkal van , akkor nincs ilyen síri csönd a háttérben. Holnap kipuhatolom, hogy merre is járt? Remélem most is őszinte lesz és csak én viszem már túlzásba. Sajna kezdek ott tartani, hogy nem hiszek benne, pedig szeretném azt hinni, hog a sors akarta ezt, hogy megerősítse a kapcsolatunkat, ha visszajön. Hát...
Akkor teszel a legjobbat, ha elengeded és akkor lehetsz biztos benne, ha visszajön! :)
Ha nem engeded el, akkor is elmegy...hisz nem néhány kg fogja megakadályozni :) Sőt, ha most kiteszed és nincs hova mennie, talán jobban átgondolja...míg ha a nő befogadja. Ezt a harcot sajnos neked is meg kell vívnod magaddal, de neki is önmagával. Nem könnyű, tudom...
További ajánlott fórumok:
- Hűtlenség megbocsátása után mi történt veletek?
- Ti mit tennétek a helyemben, ha a párotok nagymamája így viselkedne veletek?
- Mi lesz veletek lányok?Ki mit választ?Joshi vagy Mónika?
- Van itt valaki aki szintén ma (vagy a napokban tervezi) kezdi a diétát? A tapasztalatokat megoszthatnánk
- Holnap kezdek bele egy diétába, valakinek lenne kedve társulni? Megoszthatnánk a tapasztalatokat és tarthatnánk egymásban a lelket!
- Candy GO4 106, mosógép. Ha valakinek ilyen van, megoszthatná a tapasztalatait...