Candy GO4 106, mosógép. Ha valakinek ilyen van, megoszthatná a tapasztalatait... (beszélgetős fórum)
Nekem is Candy mosógépem van, IMÁDOM!
Előtte 15 évig egy hangos NDK monstrum volt, 4 kg ruhatöltetű, ami nálunk (4 gyerek van) sokszor kihasználatlanul ment, mert én színek és anyag szerint eléggé szétválogatom a ruhákat. Ez kicsi (3,5 kg-os, 40 cm mély), jól tudom mozgatni, ha alatta akarok takarítani, viszont mosás közben nem sétál. Szépen mos, az egyébként is a mosószertől függ, nem a géptől. Öblítések között centrifugál, kinyomja a maradék mosószert, ezzel jobb az öblítés és kevesebb vizet használ.
Nekem semmi gondom a programokkal, legtöbbször 40 fokon mosok, az kb. egy-másfél óra (attól függ, pamut v. műszál), a 60 fokos kb. két óra. Van 30 perces rapid mosás, de azzal csak olyasmit lehet mosni, ami láthatóan nem koszos, csak használva volt, és az csak 2x öblít. De lehet külön öblíttetni és centrifugálni akárhányszor.
Szóval nekem nagyon bevált és megfelel.
Egy, amin gondolkozom, hogy ha sok paplant, kabátot stb. nagy darabokat akarok mosni, azt érdemes lesz elvinni egy önkiszolgáló mosodába, ahova 20-30 kiló ruha befér. Bár egy-egy pokrócot ebbe is be tudok tenni.
szia
nekem is candym van nem pont ilyen 2 éves ilyen gondom nincs vele viszont a szervíze pocsék.
Tegnap vettünk egy CAndy GO4 106-os mosógépet. NAgyon tetszik,de egy mosási ciklós 3 óráig tart. :(
Előtte Samsungunk volt és azon belehetett állítani gyors mosást...30-40--60 fokon.
De ezen semmi...KErestem a használálti útmutatóban,hogy hátha levan írva,hogy melyik program mennyi ideig mos,de nincs benne! 2-3 órákat nem szeretnék "mosni".... :(
További ajánlott fórumok:
- 120 ezer forintból ti melyiket választanátok? Egy AEG felültöltős mosógép vagy Candy elöltőltős mosó-szárítógép?
- CANDY elöltős mosógéphez magyar használati utasítást hol találok? Sürgős!
- Vásárolnál Candy márkájú mosógépet?
- Tud valaki segíteni Candy CTY 1246 típusú mosógéppel kapcsolatban?
- Candy előltőltős mosógépet szeretnénk venni van valakinek ilyen?
- Candy CTL104tv Mosógéphez keresek használati utasítást! Tud valaki segíteni?