Tud valaki segíteni Candy CTY 1246 típusú mosógéppel kapcsolatban? (tudásbázis)
Én is megbántam, hogy ezt vettük meg, ráadásul lett volna olcsóbb is, más megbízható márkájú.
Most milyen géped van? Szerintem mi Whirpoolt fogunk venni ha ez meghal.
Sziasztok
Nekünk is volt candy mosógépünk. 3 évet birt, a paneljára rácseppent a viz valahonnann és nem érte meg megcsináltatni. A sógornömék is igy jártak vele de nekik 5 évet birt. Szerintem ne vegyetek ilyen gépet.Amugy nem volt vele soha gond szerettem.
Nagyon sajnállak.Már pedig egy ilyen Picurka mellett nagyon kell a gép.Ha csak néhány nap kiesés van már az is nagy gond lehet:((((
Remélem sikerül viszonylag olcsó megoldást találnotok.
Ma bemegy hozzájuk a férjem és megkérdezi, mert most ott járok, hogy 2 öblítés és 2 centri után még mindig ott az öblítő a tárolóban. Kb. 2,5 órája mosok egy 75 perces programmal. Várok egy kicsit, aztán újból megpróbálom kicentrizni. Tele van a gyerek ruháival a gép:(
Egyébként nem kérném a kiszállást, kombi autónk van, abba belefér szerencsére. Biztos elkérnének a semmiért alsó hangon ötezret...
2 éve vettük, nem volt túl olcsó és mára 3 programot nem tudok használni. A mosások után leáll, villognak a LED-ek és nem öblít. Ki kell kapcsolnom, megvárni, míg kiold a zár és áttekerni az öblítésre. Ma már az öblítés után is leállt, át kellett tekernem a centrire...
Valaki járt már így? Megoldás? Kuka?
További ajánlott fórumok:
- Kutya tüzelésével kapcsolatban tudtok segíteni?
- Örökösödési tartozás kifizetésével kapcsolatban tudna valaki segíteni?
- Felültöltős mosógéppel kapcsolatban tud valaki segíteni?
- Akinek van régebbi típusú GORENJE sütője, a használatával kapcsolatban tudna segíteni?
- Segítséget kérnék, WD-8021 C tipusú LG mosógéppel kapcsolatban.
- Samsung mosógéppel kapcsolatban tudna valaki tanácsot adni?