Felültöltős mosógéppel kapcsolatban tud valaki segíteni? (tudásbázis)
Höhö, jó!
Az enyém szépen végigmostt
Mintha kissé koszos maradt volna, de biztos árnyék, gondoltam
Nemrég elzárták a gázt, gondoltam forró vizet veszek a mosógépböl
Nem fűtött
Azóta is nyomozom mi a gondja . Szerencsére nem digitális vezérlés, valszeg programkapcsoló lesz
Egy életem egy halálom, szétszedem azt :)
A tartályt rendszeresen tisztítom, habár nem magas nyomással, csak forró vizes, mosószódás áztatással.
És mindig hígítva használom a folyékony mosószert is,az öblítőt is. Férne a tartályba több is, de minek?
Vajon mi lett a vége?
Én nemrég jártam úgy, hogy csak véletlenül vettem észre, hogy nem forgat a gép. Kiderült, hogy az ékszíj esett le, de mivel a vizet felszívta és ki is szivattyúzta, lehet, hogy már 1-2 alkalom óta nem is mosott, csak vizezte és leszivattyúzta a ruhát. Fura is volt, hogy szebben szokott mosni... :D
Köszönöm!Akkor lehet előkerülnek a zoknik amiket hiányolok:)
Majd megirom mi lett:)
A csöveket inkább a páromra bízom. :)
Átmossuk azt is, hátha ott is lerakódott valami..
Bezzeg jó kis tárcsás mosógépemmel nem voltak ilyen bajok! :) :D
Igen, le lehet venni és én is átszoktam mosni rendszeresen,ezért sem értem mi lehet vele, de így nem is öblít rendesen,csak a mosószert érzem a ruhákon.
Jó tippet adtál,kipróbálom az autómosót, lehet ez lesz a megoldás? :)
Én mindig így csinálom:
elöbb egy kupak vízet,majd egy kupak öblítőt(koncentrátumot) öntök a tartályba.
Időnként leveszem a tartályt és forró vízbe áztatom.Üvegmosó kefével szoktam kisikálni.
Járt már így valaki rajtam kívül? Az öblítő tartályban újabban mindig benne marad a víz,alig tudom kirázni belőle,sőt teljesen nem is sikerül...ezáltal a legközelebbi mosásnál nem tudom teletölteni öblítővel,mert a fele víz. :(
Mit tegyek??
Már ki vízkőoldóztam, egy napig áztattam domest*sos vízben, hátha beleragadt...de semmi változás.
További ajánlott fórumok:
- Kutya tüzelésével kapcsolatban tudtok segíteni?
- Örökösödési tartozás kifizetésével kapcsolatban tudna valaki segíteni?
- Tud valaki segíteni Candy CTY 1246 típusú mosógéppel kapcsolatban?
- Zanussi felültöltős mosógéppel, melyik programmal mossam a fehéreket?
- Segítséget kérnék, WD-8021 C tipusú LG mosógéppel kapcsolatban.
- Samsung mosógéppel kapcsolatban tudna valaki tanácsot adni?