Megmondaná nekem valaki, hogy a Norton Security Scan mi a gépemen? (tudásbázis)
gondolom alattomban, mint egy vírus
Szia!
Ötletem nincs sajnos.Én sem vagyok egy számítógép zseni. Nekem már nagyon rég óta az avast van fent és még sosem lassult be tőle a gépem. Tippelni tudok nálad csak. Lehet sok progi van fent ami miatt nem tud jól működni vagy valamivel nem kompatibilis ez a progi. Nekem az avast edition home (remélem jól ítam le) és egy évre regiztem is rá. Szóval nekem bevált. Amúgy nekem is fel lett töltve a gépemre a divx plus player és most frissítettem a 8-ra és vele együtt most jött le a norton security scan is. Töröltem a gépről és a programokból is. Nem akarom, hogy a kért vírusirtó össze akadjon. Ha van olyan ismerősöd aki jól ért ezekhez szólj neki és nézze meg.
DivX Plus Converter-t töltöttem le, mert online filmet csak ez után sikerült megnézni.
Engem is zavar, mert nem tudok angolul. Ráadásul a " mawler " szó nem igazán tetszik benne.
Törölni fogom valószínűleg... Nem tetszik, hogy lejátszó progival ilyen is felkerül.
Ráadásul bekapcsolás után csak most látom mi is az a plusz ikon, ami felkerült az asztalra, a lejátszóval együtt.
Sziasztok.Lenne egy kérdésem.Én nem nagyon értek ezekhez a vírusirtókhoz,pár napja letöltöttem az Avast,de úgy vettem észre,hogy a Farmerama játék és még egy-két oldal betöltése eléggé lelassult,most kicseréltem Nortonra,de így sem jobb.Nincs valami ötletetek mi lehet?
Köszi
A netről én sem töltögetek semmit, bár nekem nem laptopom van.Valamikor még a legelején kb 6 éve még én bolond fejjel azokat az egy órás játékokat letöltögettem,mert nem tudtam, hogy azok mind megvannak online játékként a neten.Szerencsére a fontos dolgok lemezre vannak mentve.Mondjuk ezek csak nekem fontos dolgok, de biztonságban tudom őket ez a lényeg.Nálam csak az a gond, ha új dolog jelenik meg, amit ráadásul nem is én rakok fel, akkor megijedek,mert féltem a gépem az összeomlástól.Most egyáltalán nem hiányozna egy új vinyó vásárlása.Örülök, ha havi internet díjat kitudom fizetni.
Előfordul hogy a vírusírtó ellenére vírus kerül a gépre:(
Nekem laptopom van, és múltkor a winchester adta meg magát 20000 ft volt a csere+ elveszett mindenem!
rengeteg kép, zene, film. Természetesen előtte járt le a garancia...
Azóta nem töltögetek(mondjuk mobil nettel nem is nagyon lehet) és nem pakolom tele a gépem.
Köszönöm a segítségeteket,most mennem kell.Természetesen,ha valakinek van még valami ötlete, esetleg véleménye, szívesen várom.Ma még visszajövök.
Nekem is évek óta avast van.Nagyon jól bevált, semmi gondom vele.Valamiért 2 hete sikerült két vírust beszednem, szerintem akkor került a gépemre a Norton.Feltűnt, hogy lassú a gép, kérés nélkül oldalakat ad ki.Átfuttattam az avast-al, 2 vírus volt rajta.Karanténba vágtam őket, azóta minden rendben, kivéve ezt a tegnapi feliratot a Nortontól.Addig észre sem vettem, hogy fenn van a gépen
bezony!
nekem is avast van
az a jó
Lehet, hogy pont ez a vacak miatt volt, hogy bekapcsoláskor az avast jelén a tálcán kb fél percig egy piros kör keresztbe piros csíkkal áthúzva volt.Addig nem is kezdett el forogni az avast "a" betűje ameddig ez a jel rajta volt.Akiknek van jogsija az biztos ismeri ezt a jelet, de nekem nincs, csak tudom, hogy van ilyen közlekedési tábla is.
neem
nincs beépítve
egyes progikba van benne
és amikor azt telepíted, akkor az is benne van:)
ennyi
hülye reklámfogás
Köszönöm szépen a segítségeteket, levettem a gépről.Hogy a csudába tudja ez saját magát feltelepíteni?
én máris összeomlottam:) nem tudok egyszerre gépelni és kakaóscsigát majszolni:)
általábab be van építve a Windowsba
semmi nem lesz, ha leszeded
Szerintem fölösleges
az én gépem csak lassította az állandó frissítésével
Megmondom őszintén, hogy fogalmam sincs hogy működik a tűzfalam.
a kéretlen dolgokból jó nem szokott kisülni. Sztem 60 nap múlva megkérdezi majd,megvested-e,aztán ha nem,törli magát. De addig is,nincs rá szükség,nehogy összeomoljon. Inkább ha fokozni akarod az avast munkáját,tegyél fel egy ccleanert!
Nekem az avast licenc kulcsos, 2 hónapja lett felrakva.Van a gépemen Advenced system care is,ami nagyon jól dolgozik, bár tudom, hogy az nem vírusirtó,csak karbantartja a gépet.
Egy mezei vírusirtónál többre képes, ezért írtam, hogy rendszer. Általában telepítteti önmagát, de nyugodtan lehet törölni, ha van jól bevált saját vírusirtód és jól működő tűzfalad.
vedd csak le nyugodtan én is töröltem,az avast bőven elég!
Akkor én is levegyem?Azt hittem, hogy esetleg tűzfal
Nekem is magától telepítette fel de én nem merem levenni
De ugye ez nem vírusirtó program, mert egyszer már volt két vírusirtó is egyszerre a gépemen, a Nod32 és az Avast és a gépem összeomlott.Nem bírta a két vírusirtót egyszerre.
nekem is avastom van! Azt írta ki,hogy telepítsd a teljes verziót pénzért! most pedig ingyen átvizsgálja a géped.
Egy vírusírtó
nálam önkényesen telepítette magát (bár valószinűbb, hogy egy progiba volt integrálva), de én letöröltem a vezérlőpult/programok eltávolítása-jozzáadása menüpontban. Nem jó ha víruskereső/írtó van a gépen, mert zavarják egymást
nekem is feltelepítette magát! Mit képzel?? Úgy letörlöm,mint a sicc! Majd én eldöntöm mi vigyázzon a gépemre!!!
Tegnap valamit kiírt, természetesen angolul.Amit felismertem az az "attention" és a " viruses" szavak voltak.Gyorsan átfuttattam az Avast-al, de nem talált vírust.Mit írhat ki ilyenkor?
További ajánlott fórumok: