Meglepődtem! Írta itt valaki, hogy 13 évesen veszítette el... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Igen a mai világban ez már nem számít sajnos korainak. Persze én is azt gondolom, hogy nagyon korai.
Én ilyen idős koromban azon izgultam, hogy mikor fogja meg a barátom a kezem és mikor ad vajon szájra puszit.
Én 16 már elmúltam és még mindig szűz voltam.
Ilyen egy későn érő gyerek..-)
Tudod, erről a vicc jut eszembe, amikor a 8. osztályos kislány meséli az apjának, hogy a suliban járt a nőgyógyász, mindenkit megvizsgált és kiderült, hogy csak egy szűz van az osztályban.
Mire az apa:
- Te vagy az, ugye?
- Nem, az osztályfőnök!
Az a baj, hogy már elég érettnek gondolják magukat, pedig nagyon gyerekek. Emlékszem, hogy tiniként én is milyen felnőttnek gondoltam magamat, visszanézve persze tudom, hogy full gyerek voltam én is.
Mondjuk 13 évesen, már annak is örültem volna, ha egy ellenkező nemű megfogja a kezem....
Azért nem normális, hogy ennyi idősen nemi életet élnek!
Remélem az én gyerekemnek több esze, tartása és önbecsülése lesz, mint, hogy 13-14 évesen ez legyen a normális program......
A mi korunkban is akadt, aki nyolcadikban ment szülni.
A középkorban meg ha már menstruált, akkor lehetett is férjhez adni.
További ajánlott fórumok:
- Te kit/kiket veszítettél el a szeretteid közül? Mikor és hogyan haltak meg?
- Az ex-barátaim nem is tudják mit veszítettek, hogy...
- Meg tudja nekem valaki mondani, hogy az elveszített halotti anyakönyvi kivonatról másodlatot melyik önkormányzat állít ki?
- Most veszítettem el a magzatomat (9 hetes), mennyi időt várjak, hogy újra babám lehessen?
- Olyanok segítségét kérem, akik már veszítettek el babát...
- Veszített el valaki melegétel utalványt?