Megint nőies (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Megint nőies
Egyetértek az utolsó mondat számít: ki milyen EMBER??
A többi , mármint a nőiesség csaz ezután lehet téma.A férfiaknak sem kirakatbábu kell.
Izzze, aranyos iras, de vannak benne ellentmondasok - is. Vkinek ez a fajta noci(seg) jon be, vkinek az.
Nalam az volt a megutkozteto, hgya koranak nem megfelelo ruhat vesz fel...
Ezt ki donti el?
Aki hordja.
Ha nem tetszik,nem kell ranezni :)
Aki tud azonosulni a stilussal, viselni is tudja.
.. társaságban folyton mosolyog, mindig igazat ad a férfinak, közben pilláit rezegteti...
Hát az ilyen szerintem nem nőies, hanem idióta :-)
A cikket olvasva azon gondolkodtam el,mennyit változtam az évek során....még tizen-huszonévesen úgy tartottam én is,csak a külsőségeken múlik a nőiesség.Aztán fogtam fel,mennyire nem...vagyis vmennyire igen,mert az a nő,aki NAGYON FÉRFIASAN öltözködik pl,sosem lesz nőies.DE:Aki igazán nőies,azt a viselkedése,a gesztusai,a KISUGÁRZÁSA teszi nőiessé,az ápolt kinézet az nagyon fontos,de ez nem feltétlen jelent hat vakolatnyi sminket,vagy 20ceNtis tűsarkút.Egy igazán nőies nő farmerben és sportcipőben is nő.:) szerintem :)
az is fontos,hogy megtaláljuk a saját stílusunkat,azt a kinézetet,stílus öltözetet ahogyan mi jól érezzük magunkat,mert önbizalom,magabiztosság nélkül sosem leszünk vonzó nők-nem kell imádnunk magunkat,de egy egészséges önszeretet,önmagunk elfogadása elengedhetetlen mindehhez.
ÉS van egy kulcsszó,ami fontos,legalábbis számomra,amitől igazán nőies tud lenni valaki: a finomság.Ezt értem viselkedésre,mozdulatokra,gesztusokra...ha ezt nem látom valakin,akármennyire nőcisen néz ki az illető,nem látom vonzónak,és szerintem ezt sok férfi is így láthatja,bár még nem láttam nőt férfiszemmel,de így gondolom :)
Inkább realista, mint türelmetlen. Nem? :) Arcra is karakánabb vagy, nem mondanám lágy, nőiesnek a vonâsaidat, kinézetre viszont abszolút nő.
Nekem is határozott hangom van, sokszor volt belőle problémám leginkább munkahelyeken nem dîjazták, hogy nem voltam soha csahos eb. :) de nem baj ám!
Kapcsolatban megtanultam kicsit visszább venni magamból, kicsit lágyabb lettem, mert ő is erős személyiség és állandóan veszekednênk, nyîrnânk egymást. Nem akartam nagyon elijeszteni magamtól. :D
Én ezekre az elvárásokra mondom azt, hogy amelyik nő képes mindent megtenni, hogy valakinek kelljen, az meg is érdemli.
Én pl. sosem voltam hajlandó senkinek megfelelni, nem játszottam meg magam sosem, és ez így fog maradni mindig.
Egyszer a férjem mondta, hogy neki nagyon tetszik a magas sarkú. Mondtam neki, hogy hordja nyugodtan, engem nem zavar:DDDD
Én senki kedvéért nem fogom magam kínozni minden nap egy tűsarkú cipőben, nem vagyok hajlandó tapadós ruhákat hordani, stb.
Szeretem a rövid szoknyát, de vannak határai, és csak akkor vagyok hajlandó bármi számomra kényelmetlenebbnek megítélt cuccot felvenni, ha nekem van hozzá kedvem, és nem más kedvéért, még a férjem kedvéért
sem.
Valóban, mondjuk úgy a férjem "nyakán maradtam". Ha most találkoznánk tuti nem kellenék neki úgy ahogy régen. Most talán az ami vonzó számára, hogy helyette is megvívom a csatákat, ha kell leállok vitatkozni rendőrrel, mestereket zavarok el ha béna munkát végeztek, bármikor bármit elintézek, megkifogásolok bárki előtt. Neki már nem kell konfrontálódni senkivel.
Sajnos még mindig hímsoviniszta világban élünk, mégis elvárás hogy legyél háziasszony, családanyja, feleség/szerető és sikeres a munkádban, mindezt úgy hogy minden pillanatban nőies vagy. Ez annyi bőr, amit egy emberről nem lehet lehúzni.
Ezt a videot biztos sokan láttátok, felkapott lett az elmúlt 2 hétben. Az ilyen elvárások miatt van tele a "nemlétezőm". Tényleg mindet hallottam már a kék hajon kívül
Pláne, ha arra buzdítanak, hogy "megélni a nőiességet". Meg hogy nőnek lenni jó.
Szerintem nincs ezen mit ragozni, pláne hogy semmit nem tettem azért, hogy nőnek szülessek, lévén hogy egyik felem a sperma X kromoszómájaként vajmi keveset tehetett.
Viszont "nő létére nagyon szépen megcsinálta" ... szóval ez már rosszul tud esni.
De az is rosszul tud esni, ha elvárják, hogy a hagyományosan női ágazatokban perfekt legyek.
Mert ápolni kell a partneri kapcsolatokat:)
Ők is reklámozzák az oldalukon ezt a portált.
Azért nem válaszol mert a "netbarátnő" egy partneroldal, csak a cikkeik jelennek meg itt.
A cikkek szerzői, hol X, hol Y, lehet nem is tudják, hogy az írásuk épp most jelent meg itt, vagyis konkrétan nem a cikk szerzője van a nick név mögött.
Valahogy így képzelem, nem tudom pontosan, hogy van, ezt Hoxa tudná megmondani, hogyan működik.
Igen, persze. Ezért tartottam furcsának, hogy ugyan azt leírva más szavakkal, mintha meg akartál volna győzni, hogy ne legyen az a véleményem, ami, mert ..
Én pont szeretem a többféle véleményt, meghallgatni téged is, de a magamét is elmondani.
Nah, a trágárságról ennyit :)
Hát nem is tudom... A sok egyforma nő (egyforma haj, smink, öltözködés), ráadásul manapság a lényeg, hogy k@rvás legyen a ruha, mert csak abban csinos, gyönyörű, fiatalos, nőies a nő. Pedig, én egy sötétkék nadrágba, fehér tornacipőbe és kék csíkos pólóban is nőies vagyok.
Én magamat sosem tartom elég nőiesnek, ami nem az egyéniségemből fakad. Nem vagyok elég simulékony, alázatos, és határozott is vagyok, ráadásul véleményem is van.
És mindezek ellenére megrökönyödve veszem tudomásul, hogy engem ízig vérig nőnek tartanak a férfiak. Nem, nem gyönyörűnek, hanem nőiesnek.
És utalva egy részre a cikkből vagy mi ez:"A másik ismerősöm férfias sportot űz: karatézik. Ha magára ölti az egyenkimonót és mezítláb belép a dojóba, természetesen nem igazán tűnik ki nőiessége."
Én judóztam, de akkor sem voltam férfias, ha felvettem a judogit és beléptem mezítláb a dozsóba. Én akkor is nő voltam, ezt látta mindenki, és akkor is, amikor egy nagy darab judós férfit megdobtam válldobással. Nem lettem férfias, mert épp nem voltam k@rvának öltözve;)
Netbarátnő azt sem tudja legtöbbször, hogy mit kínlódjon ki magából, mert írni mindenképp akar, csak nem figyel arra, hogy az írása jellemzően zagyvaság.
Ebből a borzalomból ez a "kedvenc" részem:"és rengeteg idősebb nő ölt magára korának nem megfelelő ruházatot."
Gondolom ötleted is van, hogy kor szerint, kinek milyen ruhát lehet magára öltenie, ugye? És ha véletlenül valaki szerinted nem a korának megfelelőt ölti magára, akkor az már nem is elég nőies, ugye?
Vagy?
Ja, tudom, hogy te csak ötöd a baromságokat és nem szállsz be a beszélgetésbe...
Szerinted.
Szerintem a trágárság ocsmány férfitől is, nőtől meg méginkább. Én nem is tudok nőiesnek látni egy nőt, bárhogy simítja hátra a haját, ha ....
Én sem vagyok nőies. Nem a külsőm miatt. Amíg nem "nyitom ki a számat" vonzódnak hozzám a férfiak.
De túlságosan határozott vagyok, durva, türelmetlen és trágár. Egy dolog hogy férfiak között nőttem fel, de hímsoviniszta férfiak között kell megküzdenem nap mint nap a figyelemért. Tiszteletre már nem is vágyom, azt sosem fogom megkapni tőlük.
Ez viszont megviseli a magánéletemet. A férjemet szerencsére még azelőtt ismertem meg, hogy felöltöttem volna ezt a férfi páncélt, ma már biztos nem kellenék neki. Egy ideig ment az egyensúlyozás, de bedaráltak. Voltam coachnál, hogy picit fordítsuk vissza a folyamatot, de türelmetlen vagyok, a plafonra másztam a "h.ly.ségeitől".