Meghívó a "haverok.hu"-ra.... (beszélgetés)
Sziasztok! Szeretnék egy meg hívót a haverok.hu-ra :) itt az Emil címem.
birozs1@freemail.hu
Előre is köszönöm :)
Sziasztok!
Legyszi, küldjön nekem is valaki meghívót haverok.hu-ra,nagyon hálás lennék!
szakasszisztens01@citromail.hu
Sziasztok!
Kérlek, valaki nekem is küldjön meghívót a haverok.hu-ra !:)
Erre az e-mailcímre: koalamacikka@freemail.hu
Köszönöm!
Sziasztok!
Tudna valaki küldeni meghívót a haverok.hu-ra?
erre az email-ra. ararig@freemail.hu
Előre is köszi! :)
Sziasztok!
Tudna valaki küldeni meghívót a haverok.hu-ra?
Az e-mail címem: cutike@gmail.com
Köszi
Sziasztok tudna nekem küldeni egy haverok.h meghivót a következö email cimre anga.szilard.7@mailbox.hu és elöre is nagyon szépen köszönöm
Sziasztok ki tudna nekem egy haverok.hu meghivót küldeni anga.szili1983@mailbox.hu email cimre aki tud küldni annak elöre is nagyon szépen köszönöm
van egy gyanúm azt várhatod!!
sziasztok!!
szeretnék kérni egy meghívót a haverok.hu ra.
syssi49@citromail.hu
szia szilárd!!
szeretnék kérni meghívot a haverokra..
köszi syssi..
Sziasztok kerlek benneteket aki tud meghivot kuldeni a haverok.hu ra erre a cimre szepen kerem kuldjon meghivot: gutlebereszter@citromail.hu
Szeretnék meghivot kérni a Haverok.hu ra
Tudna segiteni valaki?
Milyen jellegü az oldal? baratok , haverok vagy inkabb tarskeresö jellege van?
Elöre is köszönöm
Még mindig várom a meghívót erre a bizonyos haverok.hu oldalra!!Valaki tényleg küldhetne...
Hali!Kérnék szépen én is egy meghívót,köszi!:)
hencu21@gmail.com
Sziasztok kinek kellenne haverok.hu oldalra meghívó mert akinek kel annak tudnák küldeni haverok.hu meghívó
Sziasztok akinek kénne haverok.hu oldalra meghívó annak tudok küldeni
Sziasztok kinek kéne haverok.hu oldalra meghívó akinek kéne annak küldök szivesen
Sziasztok akinek kéne haverok.hu meghívó annak szívesen küldök
Szia, nekem is küldhetsz, bár fogalmam sincs, milyen is ez.
Sziasztok akinek kel haverok.hu meghívó annak küldök
Sziasztok akinek haverok.hu meghívó kel jelenkezen nálam mert én kivétel nélkül mindenkinek küldök
Én tudok küldeni haverok.hu meghívót
Szia Eszter én tudok neked küldeni haverok.hu meghívót ha még kel akkor írj és küldöm is
Elfelejtettem odaírni hogy a haverok.hu-ra szeretném a meghívót
Sziasztok aki tud küldjön nekem légyszi meghívót! sara_busai@citromail.hu
Sziasztok valaki tudna nekem küldeni egy meghívót a haverok.hu-ra? Vagy a barátikör.com-ra?? Címem:fabrinczius2@freemail.hu
Valaki tudna meghívót küldeni haverok.hu-ra a címem wmi@mailbox.hu
sziasztok. . . szeretnek megkerni valakit hogy kuldjön nekem haverok. hura meghivot. . :). . elöre is köszönöm. . email cimem: citromfagyi@freemail. hu. . . köszönöm:)
Már több hónapja várom, hogy valaki meghívót küldjön a haverok.hu portálra, de sajnos eddig senki sem küldött :( Nagyon jó dolog a meghívó küldése, mert így ki lehet iktatni azt, hogy ovatlan betolakodók baromságokra használhassák a haverok.hu oldalt, de kérdem én: És aki a haverok.hu Felhasználója szeretne lenni, de nem ismer senkit sem, akinek meghívója lenne, akkor mit csináljon??????????
Légyszi valaki küldjön haverok.hu-ra meghívót.Kérem aki tud,és felajánlja, erre a címre kérem szépen: eliza0007@citromail.hu Millió hála, aki küld!
További ajánlott fórumok: