Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval! (beszélgetés)
Na jó kis firmák vagyunk.:)))
Alig várjuk,hogy ne legyenek kicsit ott,aztán meg a nagy szabadságban meg úgy hiányoznak mint állat.:)
Én is azt gondolom, hogy milyen király lesz: fenn maradok reggelig, aztán alszom délutánig; aztán valóban fenn vagyok sokáig, mert nem tudok aludni NÉLKÜLE. :S
Nekem is úgy tud hiányozni a kis Szaros, ha nem alszik itthon.
Hello lányok!Kivételesen aludtam,bár azért hajnalban felébredtem.Hiába,nincs otthon a gyerek,megvisel.:(
Sziasztok. :)
Olyan vagyok, mint a mosott sz@r.
Öööö, nem igazán készültek képek:S
De, majd valamelyik nap felveszem a ruhát, és lefotóztatom magam benne:p
Délutánra a rövidnadrág lerohadt rólam, és kb. a kétszeresére nyúlt a sok guggolástól. :P :D
nahát,milyen jól nézel ki csaje a repcsinapon.:)
Pemi!képek mikor lesznek az esküvőről?Kváncsi vagyok a ruhádra.
na elolvastam.hozzá fűztem.:)
Ebéd után visszajövök, és felteszem! De most rohannom kell! ♥♥♥
sziasztok!
Drágám,csak vicceltem.:)Remélem hamar olvashatjuk a továbbiakat,mert már elvonási tüneteim vannak.:)
Helló mi? Hol a mai részem??
Nem kamuzok! :D
Most teszek a naplómba egy pár képet, mert erről a gépről csak ennyit tudok csinálni.
A laptopon van a firkálmányom.
na ne kamuzz baby!
már mióta várunk arra a folytatásra!;))))))
Hamarosan, de tényleg. :)
Még csak most...? :)
Írom, írom... :)))
Szép napot csajok!Ma ismét munkában.Már lassan úgy érzem,hogy beköltözöm ide a Pólusba.:)
Én is, nagyonnagyonnagyon!!!!
Magyar tulajdonú cég, építőanyagokat gyárt, és kereskedik vele, rendelést fogok felvenni, reklamációt kezelek, kimutatásokat gyártok majd, a területi képviselők munkáját kell tulajdonképpen segíteni.
Remélem jó lesz, és élvezem majd:)
hogy tulajdonképpen mit fogsz csinálni?milyen cég ez?stb.az interjút olvastam a naplódban.
További ajánlott fórumok: