Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Meghalt a legjobb barátnőm :(Közel az 50-hez ezt nagyon... fórum

Meghalt a legjobb barátnőm :(Közel az 50-hez ezt nagyon... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

tegnapelőtt 07:44
Részvétem:(
17. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 24. 19:20

Beszéld ki magadból ha van kivel. Egy-két év , és kedves emlék lesz mit mikor csináltatok közösen

Ezeken én már túl vagyok, már csak a jó emlékek jönnek elő

Részvétem!

16. fincsi5 (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 24. 16:41

40 éves fiamnak 54 éves barátja halt meg 9.-én, 1 évig minden szombaton nála volt, rákos volt. Úgy beszélt róla, hogy én még életében megsirattam, pedig sosem láttam.

Múlt héten temették, most 2 napig fájt a fiam feje, és beteg lett. Jön ki a stressz.

Nagyon sajnálom 🖤 Tudod, mondják, hogy az idő....csak mindenkinél máskor jön el a gyógyító idő.

márc. 24. 16:28
Nagyon sajnálom!
márc. 24. 16:15
Őszinte részvétem!
márc. 24. 16:02

Részvétem!

Nem régen (2 hete) meghalt egy általános iskolai osztálytársunk. A barátnőmmel csak annyit mondtunk, hogy elkezdődött...:((((

12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Lady Lavender)
márc. 24. 15:38
Óh, sajnálom :(
márc. 24. 15:26
Részvétem:(
10. Lady Lavender (válaszként erre: 8. - Lady Lavender)
márc. 24. 15:08

Az ongyilkos bnom 50+ alig volt. A regi kipitanyom 65 kornyeken, es meghaltak a nagyszuleim..

Ido, es tultesszuk magunkat, mert ok is ezt akarnak.

márc. 24. 15:04
Részvétem! Közhely,de igaz: az életnek mennie kell tovább és idővel jobb lesz. Türelem!
8. Lady Lavender (válaszként erre: 7. - Lady Lavender)
márc. 24. 15:03
Harom baratom patkolt el 30-40 ev alatt. Egy rakosan, a masiknak csak megallt a szive, a harmadiknak szinten a szive.
márc. 24. 14:58
Ax ido telik. Mas nem segit.
6. libikóka (válaszként erre: 2. - Niit)
márc. 24. 14:50

Gyászolnod kell,,ez így természetes.

Szomorú,,fájdalmas,,de jobban leszel.

Részvétem🕯️

márc. 24. 14:47
Időre van szükséged, ez normális.
márc. 24. 14:45
Őszinte részvétem.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Niit)
márc. 24. 14:44

Köszönöm, kedves tőled. Az idő... bizonyára segít majd, vagyis remélem..

Most olyan távol érzem magamtól :(

2. niit
márc. 24. 14:31
Őszinte részvétem. :( Sehogy sem lehet "kezelni", gyászolni tudsz, sírni, kiabálni, elmenni közös helyetekre, nézegetni közös képeket, ha úgy érzed az jobb, vagy éppenséggel egy ideig elkerülni mindazt. Mindenkinek más, nincs szabály, idő, idő... sok idő múltán a szép, kedves emlékek kerülnek előtérbe, ha eszedbe jut. Sok erőt most.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook