Meggyes krémes recept
A Meggyes krémes hozzávalói:Kakaós piskótalap
5,5dl víz
20 dkg meggy
10 dkg cukor
7dkg vaníliás pudingpor
Fahéj
Habtejszín
A Meggyes krémes elkészítési módja:
4,5dl vizet felforralunk, hozzáadjuk a cukrot és a meggyet. A maradék vizet összekeverjük a pudingporral és a fahéjjal majd a meggyes, cukros vizet összeöntjük a pudingporral és újra felforraljuk. A piskótát félbevágjuk és megkenjük a krémmel. Tejszínhabbal és csokival díszítjük.
Nagyon finom, olyan mintha Feketeerdő torta lenne, csak sokkal gyorsabban elkészül.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: 861a5b60a8, 2009. júl. 29. 14:17
A meggyes krémes elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.