Megfázásra jó 2 Kalmopirin plusz forró tea? (tudásbázis)
Ha ő hisz benne akkor Te ne vedd el a hitét! Sok gyógyszer éppen annyit ér, amennyire hisznek benne.
Azért az nagyon fontos, hogy ne legyen fekélye! A pyrin végződésű (kalmo-, asz-, algo-) gyógyszerek a fekélybetegekre nagyon rossz hatással vannak.
A kalmopyrin=láz, fájdalom és gyulladás csökkentő.
Szerintem nagyon jó gyógymód:)
Nem hiszem, hogy nekünk kellene tudni, hogy mit csinál pontosan, az a lényeg, hogy hasson:)))
Én még orrcsöppet használnék mellé, ha kell.
Jobbulást:)
jó módszer, bizony!
a forró tea azért ne legyen eszement forró!
Jobbulást!
Kedves Mindenki!
A férjem meg van győződve, hogy megfázásra, influenziára az egyszem "csodamegoldás" : bevenni két Kalmopirint és meginni egy nagy bögre tűzforró teát, majd bebújni a takaró alá izzadni.
(Már gyerekkorában is így csinálták vele!)
Kérdésem a következő :
A Kalmopirin lázcsillapító, ha lázas vagyok és beveszem, minek a forró tea, ami ellene dolgozik a gyógyszernek?
Ha pedig nem nem vagyok lázas, akkor mi a csudáért veszem be? A teát még csak érteném, mert ha megemelem vele a testhőmet, azt sok vírus nem szereti,( a test is ezért védekezik így, a láz segítségével )
Tehát, megiszom a forró teát, hogy melegem legyen, és beveszem a gyógyszert, hogy megszüntesse a meleget?
Segítség, hogy is működik szerintetek ez az ősi gyógymód?
Ha bebújsz a meleg ágyba izzadni akkor igen.
Kb. 2-3 óra múlva cserélheted az ágyneműt, hálóinget (pizsamát).
További ajánlott fórumok:
- A kisgyermekkori megfázásról a tények tükrében
- Milyen teát adnátok a 10 hónapos babának megfázásra?
- Érdemes megfázásra valamilyen forró italport venni?
- Tudtok NEM ÉDES megfázásra való szert?
- Terhesség alatt Aspirin 500-t szedni fejfájásra, megfázásra (középső trimesztertől)?
- Kezdődő kis megfázásra te miket használsz? (Gyógyszerek, praktikák)