Megérzések, csak az interneten keresztül. Lehet hinni bennük? (beszélgetős fórum)
Unokatesom mondta hogy ismerkedett egy csajjal aki a neten zakkant volt mindig olyan nem normàlis élőbe meg mindenről el lehet vele dumàlni ..de igy dobbantotta mert az agyàra ment..
Ma én is kaotam gyogyszer jelet..köszi de jól vagyok..amig nem voltak itt azok a bizonyos pasik jo kis babàs forumok tagja voltam màs néven..de màr a hoxa se a régi..sok a provokàló kamu fórum meg kamu regisztràciók
:)))
Lehet, csak erre élvez el.....
Aki(k)nek nem szabad kimondani a nevét?:D
Nem, nem a Woldemor. :DDD
Ő szerintem is akkora kamu mint egy hâz.
Amikor lebukik, akkor mindig egyből törölteti a topikot:DDD
És olyankor persze mindenki bunkó meg minden, mindenki hülye csak ő a kis piros helikopter trollfalván. Szánalmas.
Egyébként ahhoz a megérzéshez szerintem hosszú, gyakori és mélyen szántó "beszélgetések" kellenek.
Mondjuk én nem vagyok jó emberismerő, de olykor működik az a bizonyos hatodik női megérzés.
Hát igen. Bizonyíték, igazolás ilyen esetben sosincs.
Az én esetemben még csak nem is utal semmi semmire. Valami megérzés csapott meg valakivel szemben, hogy nem terhes. Lehet azért, mert kicsi babám van és uralnak az érzelmek ezzel kapcsolatban, de ez már paranormális kategória, mert nem vezetett semmi arra, hogy nem terhes, mégis ezt érzem.
Én kíváncsi vagyok.
Csak az a baj, hogy néhány elejtetz mondaton kívül srmmi bizonyíték nem lesz/van. Azt mond, amit akar. Napló nélkül, személyes (virtuálisan személyes értelemben) ismeretségek nélkül azt mond bárki, amit csak akar.
Ez attól függ, mirôl van szó, milyen téma, ès az illető mennyire komunikatív. Sokan a szavakkal nem tudják kifejezni, amit a gesztusaik meg elárulnak, ezért az internet felületes.
De az igaz, hogy sokszor lehet olvasni a sorok között, mondjuk nem pàr mondatról ismerszik meg valaki.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudok az interneten keresztül régi ismerősöket megtalálni?
- Van- e köztetek olyan pár, akik az interneten keresztül ismerkedtek meg?Beszélgessünk:)
- Létezik olyan, hogy interneten keresztül le lehet hallgatni valaki beszélgetését?
- Milyen babatermékeket készítsek, amit a kismamák/anyukák megvásárolnának interneten keresztül?
- Hogy tudok adókártyát csináltatni a fiamnak? Mindenképpen személyesen kell bemenni az APEH-hoz, vagy esetleg lehet interneten keresztül is .
- Milyen textil termékeket vásárolnál szívesen kisbabád számára interneten keresztül?