Megerőltettem a kezem...mit tegyek? (beszélgetés)
Én is így kezdtem. Eleinte elég volt a hétvége, hogy regenerálódjon a kezem, aztán már 3 nap kellett neki, végül ahogy nekiálltam az irodai melónak, újra kezdődött. Ínhüvely-gyulladás. Ne várd meg, míg krónikus lesz! Átmegy csuklóra, karra, beduzzad, a végén már kenyeret szelni sem tudtam! Próbáltam én is csuklószorítót, 5,000,- volt, recepttel 3,800,- lett volna. Nekem éjszakára a svéd-cseppes + arra vizes borogatás bevált, reggelre eltűnik a fájdalom. Csak hát, ha aztán mentem dolgozni, akkor lőttek neki, mert kezdődött ismét a monoton munka, és délutánra újra fájt. Jól írták előttem, erre egy megoldás van, ki kell pihentetni. Szedhetsz bármit, borogathatod bármivel - ha nem tud a gyulladás visszahúzódni, akkor napról-napra rosszabb lesz, a végén gipsz. Akkor meg úgyis kiírnak legalább 3 hétre!
Másik vetület: a lelki oldal. Mennyire szereted a munkát, amit végzel? Lehet, hogy változtatnod kéne.. Nekem ez is benne volt. Éppen most hagyom ott a munkahelyemet, mert a kezeim mutatják, hogy mennyire utálom csinálni!
Sok szerencsét Neked!
Éjszakára mézzel kend be a fájós részt, és káposztát /én reszelve/ tettem a méz tetejére, így fáslizni,+ fájdalom csillapító.Ezt azért célszerű éjjelre, mert kicsit büdi a káposzta, de hatásos!
Fáslizáskor a fájós részre pár jégkockát beletenni, főleg a fájós pontra, ezt napközben is hordhatod, mert mikor elolvad vizes borogatásként funkcionál.
Kilenc hónapig kínlódtam, mert nem pihentettem, ha rosszabbodik tényleg érdemes pihentetni, mert elhúzódik.
Hát ez valószínűleg ínhüvely gyulladás ahogyan leírtad és vagy fáslizod és kikíméled vagy előbb utóbb úgyis orvoshoz fogsz elmenni és lehet, hogy sínbe fogják tenni.
Ezek az izomlazító krémek.
Megerőltettem a kezem az irodában. Sokat kellett gépelni. Azóta fáj. Mit tegyek? Vizesruha? fásli? Volt mind a kettő, de akkor apadt a dagadás, ha nem használtam a kezem. Mikor dolgoztam és dolgozom vele fáj, dagad.
Írjatok! Várom
További ajánlott fórumok:
- Kicsit jobban megeröltettem magam nagydolog közben, lehet baj belőle? 15 hetes vagyok, és nagyon mérges magamra. :(
- Lehet e érezni, ha elhal a magzat, ha elveszítjük a terhesség alatt? Mit lehet érezni? Akár stressz, megerőltetés stb miatt.
- Megégettem nagyon a kezemet, mit tegyek?
- Mit tegyek vizsga előtt, ha annyira izgulok, hogy remeg kezem-lábam?
- Erős paprikától ég a kezem, mit tegyek?
- Olaj fröccsent a kezemre mit tegyek?