Megérezted hogy pocaklakod van? (tudásbázis kérdés)
Köszi!Igen...végig mondták,hogy nagy baba lesz,de nem gondoltam,hogy 4 kilós:)Nehéz volt,de sikerült:)))
Gratulálok a picúrhoz! Mondjuk nem is olyan pici... :))
És persze érdekelne,hogy kivel mi újság?Vannak már pozitív tesztek????
Sziasztok!Látom,sehol senki:)Az én eltűnésem oka:2012.április 2-án,délelőtt 10-kor megszületett a Kisfiam.Petrovics Zoltán Kristóf,4050 grammal és 57 centivel.Jól vagyunk,tündéri baba.Eszik,nézelődik,alszik:)A nővérkéje pedig fantasztikus kiscsaj,állandóan mellette van,még az álmát is vigyázza!
Nekem olyan érzés volt,mintha hangyák zizegnének benne:)))
Igen fajt, de meg annyira nem, most mas egyre inkabb! :) mar akkor is faj, ha csak megyek.
Nekem igen, de akkor még nem olyan erősen. Azóta a hason alvás kilőve és a párom kétszer is meggondolja,hogy hogyan öleljen meg,mert sikítok! :D
csajok nektek a cicitek a teszt előtt feszült e?
Bemasolom a naplobejegyzesem:
Lehet ha ezt nehany nap mulva elolvasom csak nevetni fogok...Ez az erdekes hasfajas,a mai szex es talan ahogy lattam a parom,hogy milyen aranyosan segitkezett szex utan...nem is tudom.
De utanna ahogy itt ültem es elolvastam a "jegyzeteim" amit anyu meselt a terhessegeiröl, szüleseiröl...olyan nyugalom költözött belem mintha 100%-ra összehoztuk volna szinte ereztem ahogy a kis fickok menetelnenek a cel fele.
Szoval ma ugy erzem fölöslegesen rendeltem a teszteket,de remelem nem esek pofara,vagy kicsit letisztul ez az erzelmi kavalkad.
Azota tegnap töltöttük a 24.hetet.
A beágyazódásos vérzés milyen volt? Mennyire erős barnázás? Én a naptár szerinti ovu után egy héttel vettem észre, hogy volt egy pici barna folt és azóta se semmi! Ez lehetne az (is)?
Sziasztok!
Olyan jó volt olvasni amiket írtok.
Én már a 30-36-ik napomon teszteltem és negatívat..viszont a pocóm hatalmas,teljesen fel vagyok fújódva és a bőgéses korszak letudva,álmosság is..
Valamiért azt érzem az vagyok,de persze jó pár negatív teszt már a hátam mögött van.
Szóval szorítsatok csütörtökön,hogy mégis csak az legyek:-)
Köszönöm és gratulálok mindenkinek!
A beágyazódásos vérzést én is mindkétszer tapasztaltam. Először nem tudtam mire vélni, de másodjára megerősített abban a hitben, hogy ügyesek voltunk. :-)
nem jelek voltak, egyszerűen biztos voltam benne, hogy sikeresek voltunk. :-)
Koszonom! En is gratulalok! Jo neked, hogy mar visszafele szamolod! :))
Gratulálok!!!Én már számolom visszafelé a napokat:)
Igen! :D Nekem is eppen 4 nappal! Es ma van a nemvart napja!
Akkor neked is kimutatta a nem várt előtt?Én is előtte 4 nappal már pozitívat produkáltam:)
Nekem hányinger,gyomorégés,étvágytalanság.A vérnyomásom alapból is alacsony,de az elején brutálisan alacsony volt.Ennek köszönhettem azt is,hogy elszédültem.Én már a beágyazódástól rosszul voltam mindig.
Szia! Nekem az egyertelmu jel, hogy a beagyazodasnal barnaztam. na akkor vettem tesztet, pedig nem akartam elore tesztelni. Igy derult ki mar elobb, hogy terhes vagyok. :)
Aztan a faradekonysag mult heten, meg a nagymerteku mellerzekenysegem. Valamint a mehem is feszult es szurkalt allandoan. Es meg mindig!
És a mellfeszülés... :) Alig tudtam hason aludni egy darabig. Hányingerem volt, de nem hánytam. Utáltam a kuka a hűtő és a mosatlan szagot...Öklendeztem tőle...de nagyon.
Szia!
Nekem 1 éve jött meg utoljára, 45 napra csináltam a tesztet. Azért nem hamarabb, mert amikor abbahagytam a gyógyszer szedését, először 20 majd 50 napra jött meg. Nem is éltem bele magam, pedig nagyon aluszékony voltam (ezt tavaszi fáradtságnak tulajdonítottam be) hányingerem volt (gondoltam elrontottam a gyomromat valamivel) és így tovább. Amikor a férjemnek mondtam, hogy ne hajtson gyorsan, mert kijön belőlem minden, és vacsorázni is kétszer vacsoráztam...megcsináltuk.De nekem a tünetek a 35-40 nap körül jöttek.
Sok sikert.
Én megéreztem a fiam, de 2 teszt sem mutatta, csak a 3. és túl voltam a 4. héten... A lányomat is megéreztem, őt viszont már egyértelműen mutatta a teszt is, pedig csak 2 hetes volt. :) (a ciklusom 35-40 napos)
Mit éreztetek amikor azt írjátok, hogy megéreztétek? Csak úgy legbelül, tudtátok hogy nem vagytok egyedül? Vagy volt valami apró kis tünet amiből erre következtettek? Én 29ére nem várom a mensit, még semmi jele, hát terhességre utaló jelek talán vannak, de sok mástól is lehetnek, nem akarom nagyon beleélni magam.
Én a Lányomat nem éreztem meg, a Fiamat viszont igen. Talán mert már tudtam, milyen is a "másállapot".
a férjem boldogan nyugtázta a reggeli tusolásomkor hogy bitosan ugyes volt mert a melleim nagyon megnötek és még azt vettem észre hogy a pulzusom is emelkedet remélem megérkezik hozánk az idén a mi samu vagy zoya babánk
A mai tesztek mar olyan erzekenyek, hogy lehetseges mar most kimutatna hogy terhes vagy. De en varnek a helyedben meg par napot! :) A hetvegen mar nagyo bb esely van, hogy pozitivat mutat, ha tenyleg terhes vagy!
szerintem ne. én is vártam, illetve nem vártam, hogy jöjjön. és amikor 4 nappal később sem volt semmi, akkor csináltam egy tesztet. Mindjárt szép csíkos lett :D
én szoritok neked bárcsak már én is ott tartanák
Az elsővel nem. A férjem mondta, mikor meg kellett volna jönnie, és már 2 napja késett, hogy szerinte baba van, vegyek már egy tesztet. A másodikat és a harmadikat megéreztem még mielőtt meg kellett volna jönnie, előtte jópár nappal.
7én kéne jönie a nemvártnak de az én melleim le akarnak szakadni és annyira feszülnek hogy még az erek is látszodnak rajta de még egy hét!szerintetek csináljak egy tesztet?
További ajánlott fórumok: