Megégettem a nyelvem (beszélgetős fórum)
2023. júl. 8. 21:29
Köszönöm a válaszokat, ma már nem fájt annyira. Remélem majd elmúlik. Ha nem, előbb eszek fagyit, utána megyek a patikába.
9. 55Judit
2023. júl. 8. 18:24
Bár é sem ismerek gyorsa gyógymódot, de elmennék a gyógyszertába próba-szerencse alapon, hátha tudnak valami öblögetőt/ecsetelőt adni ami gyorsítja a gyógyulást.
8. Basset
2023. júl. 8. 17:48
Spontán gyógyul, de lehet tenni érte.
Pl. tejterméket inni/enni, kerülni a fűszeres kajákat. Sós vizes öblögetés a fertőzést is csökkentik (ne nyeld le! ;) ) és ha véletlenül van fogfájós kisbabád, állítólag az ő fogaikra való hűsító zselé is segít.
Kitartást, gyógyulást!
7. fülemüledal
2023. júl. 8. 12:21
Spontán gyógyul, kitartás.
6. ,zumba (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. júl. 8. 10:22
Sok évtizedes főzési múltam alatt már többször. Sehova nem mentem, semmit nem szoktam tenni, türelemmel elviselem a balgaságom árát.
5. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. júl. 7. 21:47
Amúgy az furi, hogy 2 nap múlva kezd el fájni. Nem lett ott egy afta pl?
4. Főnix3 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. júl. 7. 20:02
Ahh!!Ne aggód túl! Majd hozzászoksz! 🫠
3. 9b10f3d7ff
2023. júl. 7. 19:46
Nem tudsz mit tenni, tényleg a fagyival hűtheted, majd magától elmúlik.
2. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. júl. 7. 18:41
Egyél fagyit
2023. júl. 7. 18:19
Két nappal ezelőtt főzés ( kóstolás) közben megégettem a nyelvem . Ma kezdett el nagyon fájni.Nem szeretnék orvoshoz menni, járt már valaki így ? Tudtok valami jó tippet itthonra ? a netes javaslatok nem érnek semmit.
További ajánlott fórumok:
- Fáj a nyelvem és fehér. Mitől?
- Durván megégettem az alkarom, mit csináljak?
- Ha a Bach virágcseppet nem a nyelvem alá hanem a bőrömre cseppentem, úgy is hatásos?
- 8 hónapos fiam, megégette a kezét a konvektorral. Ugye hamar rendbe jön neki?
- Mivel lehet a duzzanatot csökkenteni? Hozzáértem a tűzhelyhez és a láng megégette az ujjamat. Megdagadt eléggé, de már nem vörös
- Forró gőzzel megégettem az arcom, kórházban azt mondták nyom nélkül elmúlik, de barna foltok lettek rajta.Tudnátok valami krémet javasolni?