Forró gőzzel megégettem az arcom, kórházban azt mondták nyom nélkül elmúlik, de barna foltok lettek rajta.Tudnátok valami krémet javasolni? (tudásbázis)
hali mindenkinek, az arcom égette meg a nap még nagyjábol egy éve és elég buta voltam, mert nem kentem semmivel.. most az arcomon 2 pirosas folt látható, ami nem igazán szeretne eltünni onnan.
Úgy tudom, hogy a bőrünk az folyamatosan hámlik, de nem vagyok benne biztos,, hogy elfog-e az onnan tünnni valamikor... Esetleg hámosito krémek segithetnek?? köszi elöre is a segitséget és mindenkinek javaslom, hogy figyeljen oda nyáron különösen, mert a nap nagyon nagy károkat tehet bennünk-rajtunk .
Van mégegy tippem,amit én használtam -igaz nem égésre,hanem olyan csúnya horzsolásra,hogy harmadfokú égésnek nézett ki -Vitamerfen kenőcs.
A csúnya,és nagy területű sérülést hozta rendbe a karomon viszonylag rövid időn belül,bár azért nem egy hónap alatt.Ez egy hámosító kenőcs,gyógyszertárban lehet kapni,és nekem is ismerős ajánlotta,akinek bevált.Talán jó lehet égési sérülésre is,mivel a varasodás után kb ugyanúgy néz ki a bőr,mintha lehorszolódott volna.
Olyan hatású,mint a Neogranormon,csak kevésbé zsíros és szagtalan.És nem is fehéredik ki a bőrön.
Próbáld ki az aloe verát vagy a mézet! Aloe vera növényt sok kertétszetben lehet kapni, és az biztos 100%-os aloe gélt tartalmaz. Csak törj le egy kisebb és vékonyabb hajtást (állítólag azok több hatóanyagot tartalmaznak,mint az idősebb, vaskosabb hajtások)és a takonyszerű géllel kend be a problémás részt. Kisebb nyílt sebeket is képes pár óra alatt összehúzni.
Égési sérülésekre meg a mézet javasolják, de azt még "időben" vagyis égés után nem sokkal, hacsak nem nagyon súlyos szintű az égés.
az aloe first biztos hogy hatékony,
én pár évvel ezelőtt a forró lekvárt öntöttem a lábfejemre, mert kicsúszott az üveg a kezemből.....azzal fújtam ....meg sem látszik az égés nyoma...
Szia!
Én a Panthenol égés elleni habról hallottam,hogy a legjobb erre,de nyilván nem mindegy,hogy mikor kezded el használni.Ezt minél hamarabb kell...
mikor történt a baleset?
Egy ismerősömnek a combjára fröccsent a forró szurok tenyérnyi darabon,és nyoma sincs!
Ő nmondta,hogy ezzel kente hónapokon át-az amúgy harmadfokú égési sérülést.
Esetleg még az aloe verás termékek is jók lehetnek.
További ajánlott fórumok:
- Margit Kórházban szülni
- Akik az István kórházban szültek vagy fognak szülni!
- Mindenkit, aki a János kórházban fog szülni, szeretettel várok ide!
- Melyik kórházban, kinél szültél?
- Melyik városban és korházban születtél?
- Laporoszkópiás hsg vizsgálatra (átjárhatósági vizsgálat) kit tudtok javasolni nekem a Debreceni Kenézy kórházban?