Megcsalták a lányom, de szerintem én jobban szenvedek, mint... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nyugalmazott programozo. De egy pillantassal kitekeri barki nyakat. Ahogy en is. Azert voltam oktato 3 evig. Nalam nem picsogtak, dolgoztak.
En streetfighterkedtem is, bar altalaban nem en voltam a kezdemenyezo. Eleg filigran vagyok, de velem nem verekssik, aki ismer. 1. Visszaverek, es azt az apamtol tanultam. 2. Meg Angliaban is talalo j
o ugyvedet. 3. Nem tudnak megtorni.
Haromdzor tort el az orrom, es ketszer vertek ki a fogam. Nem epp a buszkesegi mentem volt egyik sem, de a masik fel sem jott ki jobban. Zuzott arc, torott borda, kar... Es tok tiszta vagyok a rendorsegi jelenteseknel, mert csak visszautottem.
megbant, annak kitepi az apam a szivet"
Papa uccaiharcos?
A mostani pasija egy srac, akivel a 15-18 eves bandaban logtam egyidosen.
Az elso csaja kilocsogott meg maga is, hogy felallt az anyjara 16 evesen. Meg meg van tobb.
De jo srac. Felnott. Csak maradt valami hatalmam.
En csak nem akarom, hogy megbansa.
Es jol elvannak.
Az elozo pasija sok terhet, titkot testalt ram. Soha nem eltem vele. A sirba viszem.
Volt egy pont, es kilepett.
En tudok ugy nezni, hogy takarodj.
A mostanit talan tenyleg szereti. Es tudom, hogy egy jo ember. Remelem, hogy jok leadnek egyutt.
En tobbet is tartok izzasban, de ha valaki fontos nekem, es megbant, annak kitepi az apam a szivet. Meg akkor is, ha majdnem 40 vagyok.
En is igy viselkedek a hugom pasijaval. Egy furcsa modon, de fel tolem. Ettol biztonsagban erzem a hugom.
További ajánlott fórumok:
- A legidegesítőbb reklám szerintem...
- "Jaaa és szerintem ma már nagyon ritka az olyan felnőtt nő, akinek ne lett volna minimum egy abortusza. . . "
- A legszebb szerelmes dal szerintem...
- Kukába a mosódióval, szerintem!
- Mit tennétek, ha nem tudnátok eldönteni, hogy a párotok hazudik-e vagy nem?Arra gondolok, hogy szerintem ismerkedik titokban más lányokkal.