Megcsalás hány százaléka derül ki? (beszélgetős fórum)
A legtöbb esetben tényleg csak a látszak.De,ezt nem értettem soha.Miért jó olyat mutatni a külvilágnak ami nincs is(tisztelet a kivételnek).
A fenti szomszédok ragyogó közös képeket mutogatnak a külvilágnak felé állandóan.
De akik itt laknak és hallják nap mint nap,hogyan üvöltöznek egymással meg a gyerekkel..
Nagyon mocskos szavakat használva még a gyerekkel is.Ez egy tökéletes példa.
Szia!
Vannak akik nyitott kapcsolatban élnek,még mindig jobb mint a megcsalás.Hiszen a legtöbben alkalom adtán megcsalják a másikat.Sok meglepő esetet láttam már,olyanokról akikről nem is gondoltam volna soha..
De,nem mindenki teszi meg.
A többség viszomt nem derül ki.
Én 3 napra elküldtem, hogy gondolkozzon.
Most lesz a 45. ház. évf.
Èn időt határoztam meg,kapott egy hetet dönteni:vagy ő vagy èn de akkor az egy èletre szóljon!
Ìgy lett. Azóta egèsz más ember lett. Jobb,gondoskodóbb,ragaszkodóbb fèrj.
Anno engem is. De olyan helyzet volt, hogy nem is értem rá ezzel foglalkozni. Aztán kaptam egy tanácsot; vagy most kirugod, vagy megbeszélitek, de soha többé ne emlegesd fel. Így tettem, nem bántam meg.
Azt mondom; ha az én férjem megcsalt, akkor minden férfi legalább 1x félre ..lép.
Anno megcsalt a fèrjem.
Túltettem magam rajta, teljesen megváltozott.
Nem voltam vak.
Boldogok vagyunk.
Nem, az emberek nem vakok házasságban. De mivel nem élsz benne, nem tudhatod, kik között, milyen megállapodás született.
Ugyanis azt, hogy mi a megcsalás, a felek maguk döntik el. És azt is, hogy a saját életüket hogyan rendezik be párként.
Kicsit unalmas már ez a sok szinglik/szeretők/megcsaltak/elváltak által indított topik, amiben a saját csalódásukat, irigységüket, kudarcukat azzal próbálják élhetőbbé tenni a maguk számára, hogy igazolást keresnek arra nézvést, hogy soha, senkinek nem volt jobb, mint nekik.
Szerintem is-is.
Vagy vakok, vagy együtt tudnak élni a dologgal.
Nem tudom, mennyi derül ki.
Azert jó sok kiderül. Aztán vagy megjavítják, vagy elválnak.
Sziasztok!
Munkám során annyi házaspárt látok, ahol biztosra tudom, hogy megcsalás van egyik részről, mégis olyan boldogságban élnek, hogy irigylésre méltó. Ennyire könnyű kettős életet élni, vagy ennyire vakok a házasságban az emberek?
További ajánlott fórumok:
- A fiatalon(17-18év) összejött párok kb hány százaléka marad együtt végleg szerintetek? És mitől függhet főként?
- Magyarországon az emberek hány százaléka elégedett az életszínvonalával és hány százaléka él segélyből?
- A GYED alatt összegyűlt szabadságok hány százalékával rendelkezik a munkáltató?
- A fizetésnek hány százalékát kell kifizetni tartásdíjként?
- A Föld természetes erdeinek kb. hány százalékát pusztította már el az ember, az ipar? Fogmosáskor hány liter víz folyik el?
- Szépségápolás felsőfokon/ avagy a reklámok hány százaléka kamu?