Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Megcsalás hány százaléka derül ki? fórum

Megcsalás hány százaléka derül ki? (beszélgetős fórum)

jún. 10. 02:32
ki tudja>mert vannak nok ,de pasik is akik "tul" ugyesek!de a zome nem ilyen hanem lebukik!
19. Gretaa (válaszként erre: 5. - Alnisa)
jún. 2. 15:23

A legtöbb esetben tényleg csak a látszak.De,ezt nem értettem soha.Miért jó olyat mutatni a külvilágnak ami nincs is(tisztelet a kivételnek).

A fenti szomszédok ragyogó közös képeket mutogatnak a külvilágnak felé állandóan.

De akik itt laknak és hallják nap mint nap,hogyan üvöltöznek egymással meg a gyerekkel..

Nagyon mocskos szavakat használva még a gyerekkel is.Ez egy tökéletes példa.

18. Gretaa (válaszként erre: 17. - Fincsi5)
jún. 2. 15:11
Ez általában így van.
17. fincsi5 (válaszként erre: 16. - Gretaa)
jún. 2. 13:25
Épp ezért nem mondtam el, mert 99,9 % nem hitte volna el róla.
16. Gretaa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 30. 17:02

Szia!

Vannak akik nyitott kapcsolatban élnek,még mindig jobb mint a megcsalás.Hiszen a legtöbben alkalom adtán megcsalják a másikat.Sok meglepő esetet láttam már,olyanokról akikről nem is gondoltam volna soha..

De,nem mindenki teszi meg.

A többség viszomt nem derül ki.

máj. 30. 15:57
30 % kb
14. Ghost👻 (válaszként erre: 13. - Fincsi5)
máj. 30. 15:47
Èn nem tudtam elküldeni. 6 hetes terhes voltam ès nyomtam az ágyat,mert idegbecsìpődèsem volt.
13. fincsi5 (válaszként erre: 10. - Ghost👻)
máj. 30. 15:25

Én 3 napra elküldtem, hogy gondolkozzon.

Most lesz a 45. ház. évf.

máj. 30. 10:16
Simán lehet titkolni jó sokáig, főleg ha munkatárs. De valószínűleg itt is számít az hogy valaki jól kamuzik vagy nem. Van akin azonnal látszik egy kis füllentés is, más meg a csillagokat is lehazudja és nem bukik le.
máj. 29. 19:51
73
10. Ghost👻 (válaszként erre: 9. - Fincsi5)
máj. 29. 19:46

Èn időt határoztam meg,kapott egy hetet dönteni:vagy ő vagy èn de akkor az egy èletre szóljon!

Ìgy lett. Azóta egèsz más ember lett. Jobb,gondoskodóbb,ragaszkodóbb fèrj.

9. fincsi5 (válaszként erre: 8. - Ghost👻)
máj. 29. 18:20

Anno engem is. De olyan helyzet volt, hogy nem is értem rá ezzel foglalkozni. Aztán kaptam egy tanácsot; vagy most kirugod, vagy megbeszélitek, de soha többé ne emlegesd fel. Így tettem, nem bántam meg.

Azt mondom; ha az én férjem megcsalt, akkor minden férfi legalább 1x félre ..lép.

8. Ghost👻 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 29. 15:40

Anno megcsalt a fèrjem.

Túltettem magam rajta, teljesen megváltozott.

Nem voltam vak.

Boldogok vagyunk.

máj. 29. 15:03
26,64 %
6. 1a7810dfaf (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 29. 14:21

Nem, az emberek nem vakok házasságban. De mivel nem élsz benne, nem tudhatod, kik között, milyen megállapodás született.

Ugyanis azt, hogy mi a megcsalás, a felek maguk döntik el. És azt is, hogy a saját életüket hogyan rendezik be párként.

Kicsit unalmas már ez a sok szinglik/szeretők/megcsaltak/elváltak által indított topik, amiben a saját csalódásukat, irigységüket, kudarcukat azzal próbálják élhetőbbé tenni a maguk számára, hogy igazolást keresnek arra nézvést, hogy soha, senkinek nem volt jobb, mint nekik.

5. Alnisa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 29. 14:03
Az csak a látszat, már mint a marha nagy boldogság.
4. Panna.33 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 29. 14:00

Szerintem is-is.

Vagy vakok, vagy együtt tudnak élni a dologgal.

Nem tudom, mennyi derül ki.

Azert jó sok kiderül. Aztán vagy megjavítják, vagy elválnak.

máj. 29. 13:45
Igen.
máj. 29. 13:38
Ha mindről van információnk, akkor tulajdonképpen az összes :)
máj. 29. 13:33

Sziasztok!

Munkám során annyi házaspárt látok, ahol biztosra tudom, hogy megcsalás van egyik részről, mégis olyan boldogságban élnek, hogy irigylésre méltó. Ennyire könnyű kettős életet élni, vagy ennyire vakok a házasságban az emberek?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook