Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szépségápolás felsőfokon/ avagy a reklámok hány százaléka kamu? fórum

Szépségápolás felsőfokon/ avagy a reklámok hány százaléka kamu? (beszélgetés)

2009. júl. 24. 16:06
én egy cseh kézműves termékcsaládot használok, ami nagyon bevált nekem. igaz, nem is láttam a terméket a tévében reklámozni.
2009. ápr. 5. 23:18
100% kamu
2009. márc. 25. 14:46
Én az egyik legdrágább krémtől kaptam kiütéseket,és az összes gyógyszertárban reklámplakátok vannak róla,a tv meg ezerrel nyomja,még jó,hogy csak minták voltak,egy ismerőstől kaptam hátha "segít".Na ,maradtam is a 300 ft-os hidratálónál,amit pedig gyógyszerész kever ki:)
2009. márc. 24. 18:08
100%-a kamu!!!
2009. febr. 11. 11:05
Csak reklám! Nem szabad bedőlni!Pl azt tudtátok hogy a ránctalanitó krémekben olyan anyag van amivel a hullákat tartósitják? A legtöbb krémben ott a kátrány.De ha megnézitek az összetevőket és beirjátok a keresőbe , akkor megtudja az ember mi is az ami a krémekben-samponokban-fogkrémekben-tusfürdőkben van!
9. 60dc903c1a (válaszként erre: 8. - Senico)
2008. nov. 29. 13:49
Sőt, valahol hallottam, hogy egynémelyben kifejezetten mérgező anyagok vannak...
2008. márc. 28. 15:19
Egyszer olvastam egy cikket, talán valamelyik fogyasztóvédelmi magazinban, ahol több különböző árkategóriájú ránctalanító krémet hasonlítottak össze.A végeredmény az lett, hogy ez a ránctalanítás dolog telejesen kamu, viszont a hidratálásban mindegyik egyformán jó volt, az olcsó ugyanannyira, mint a méregdrága.
2008. márc. 6. 14:14
99% szerintem.
2008. márc. 6. 09:33
Hát elég nagy százaléka kamu,hisz jó kameraállással elhitetik,hogy mindenkinek lehet pl.fényes a haja,ha egy bizonyos terméket megvesz,persze jó drágán.Vagy kisimulnak ráncai,ha használ valamilyen méregdrága krémet..ezek mind kamuk,hisz azok a modellek eleve ki is vannak festve,hogy minél mutatósabbak legyenek,és a legfontosabb az,hogy több modell is bevallotta,hogy azt a terméket,amit reklámoz,nem használja,mert fabatkát sem ér,de míg tart a szerződés,addig el kell hitetnie az emberekkel,hogy ő attól szép,pedig nem...hát ez az átvágás...
2008. febr. 18. 19:32
Ha megnézed ezeket a reklámokat, elcsodálkozol, hogy még mindig van a világon csúnya, ápolatlan, zsíros és korpás hajú, valamint beteg ember...
2008. febr. 18. 19:17
Szerintem a túlnyomó többsége kamu.Népámítás,agymosás.
2008. febr. 5. 16:38

Nagyon jó lenne tudni a reklámok hány százaléka kamu...

Biztos ami biztos, ha lehet, "házi" kozmetikumokat használok, amikor rám jön a szépítkezhetnék (pl.joghurtos, uborkás pakolás, gyülladt égő arcbőrre tejföl...), vagy a legegyszerűbb színezék és illatmentes patikai kozmetikumokat...

2007. nov. 4. 22:09

nemtudom ki van tisztába azzal hogy a kozmetikusa milyen arcfertőtlenítőt használ..Ehhez hasonlókat lelhetünk fel a tonikokban és egyéb pattanás leszárító termékekben-pl: hidrogén-peroxidot..

Nemtudom kit mennyire érint,és érdekel a téma,de érdemes utánanézni,vagy elolvasni az otthon használatos kozmetokumok hátoldálát..

2007. nov. 3. 20:09
Remélem ehhez a felhozott témához többen fogtok csatlakozni mint a naplómhoz;-)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook