Megbocsátani? De hányszor? Fog változni? (beszélgetés)
Nem fog...:((
ez van...ilyen az emberi természet.
Ho-hó!
Lemaradtam! Mi van már megint? Mit művelt?
Talán erre is gondolhatnál,igen:)
Összeköltözés?Aham..Hát nem éppen.+ nap után ma beszéltünk először,tegnap már ott voltam,hgy nem bírom tovább,legyen inkább vége.Magamban egy hónapot adtam neki.Ha nem változik,akkor fájó szívvel,de búcsút mondok.De nem fogom magam tönkretenni.
Ha az olyan könnyű lenne...
Az a baj, hogy nap,mint nap szembesülök személyekkel, akik emlékeztetnek.
De persze az is lehet, hogy negatív vagyok. Inkább arra kéne gondolnom, hogy talán van oka, hogy velem van.
Nálatok minden ok? Összeköltözés?
Szija!:)
Pedig nagyon tuti kis karácsonyi lista volt:)
Ne agyalj:)
Eltelt a karácsony... Végülis a listából semmi nem teljesült. Bár ember legyen a talpán aki teljesítené.
Ill. egy kívánság volt, ami biztosan teljesíthető. Mégpedig a szerető társ.
Elmondása szerint Ő annak örült a legjobban a karácsonyban, hogy együtt voltunk és valóban szeretné, ha jó lenne együtt.
MOst viszont én nem vagyok jó passzban.:-( Lehet, hogy mégsem tudok felejteni. Vagy annyira akarok, hogy folyton azokon a dolgokon jár a fejem, amiket törölni szeretnék...
Csatlakozom az előttem szólóhoz, csak egyszer szabad...
Az emberek egy bizonyos kor után már nem változnak.
Tegnap karácsonyi vacsin volt, céges... Nem italozott sokat (ami szerinem elmegy egy vacsihoz, 1 sör és 1 rövid), és még viszonylag időben haza is jött, pedig az egyik haverja csábította az éjszakába.
Megírtam a Jézuskás levelet, hazajövet meg is találta. Nagyon tetszett neki:-)
Ma azt írta, hogy várja már az estét, hogy együtt legyünk.
Ti?
A hétköznapok a problémásak. Azt mondja, ő folyton pörögne, jönne menne hétköznap is. Ugyanakkor ha otthon vagyunk kettesben, főzőcskézünk, társasozunk munka után, akkor is jól érzi magát.
Zabszem van a seggében... A hétvégék teljesen jók. Szinte soha nem vagyunk otthon.
Az biztos, hogy most neki kell tennie. Én visszább lépek egyet.
A lehetőséget megadom, hogy a kedvemben járjon!
:-)
Néhány kívánságom:
-lemeríthetetlen bankkártya feneketlen gardróbbal
-túrabakancs, ami visz magától, ha elfáradtam
és hasonlók...
Pasi legyen a talpán!
Most írtam egy karácsonyi kívánság listát a Jézuskámnak, amit majd bedobok a postaládába. Este majd jön haza, akkor én már alszok és tudom, hogy ki fogja venni. (legkésőbb holnap reggel). Írtam több kis dinka kíváságot, de a végén ott van, hogy sok melegséget és örömöt a párom mellett.
De már annyi türelmet kapott tőlem, amennyi a világon nincs.
Most azt mondja, tudja, hogy neki kell tennie értünk.
Kíváncsian várom.