Meg tudom változtatni a portál kinézetét? (beszélgetős fórum)
a kedvenceim még: imátkozni, ojan, aji,tali, baszcsi...haggyál,mennyél...
sorolhatnám napestig:-(((
egyébként ez a tanárok hibája is... az egy dolog, hogy valaki gyengébb képességű, de könyörgöm, ha 8 osztályt elvégzett, csak képes lett volna helyesen megtanulni írni?! egyszerűen nem szabadna az ilyen diákokat felsőbe engedni, amíg nem megy a dolog...
helyesírás, folyékony olvasás, szövegértés, alap matek...
Nekem a legdurvább az volt, amikor beúszott egy új recept címe (akkor még beúsztak), amikor épp evés közben hoxáztam. A következő volt a neve: "bélíz" (Bailey's akart lenni)
Persze egy időre megállt a falat a számban :DDD
más elgépelni, meg más nem tudni:DD
ha elgépelésért is járna büntetés, én az életben ide a lábam nem tehetném be többet!:DD
Az enerdiavámpír viszon új fogalom bevezetése, és törzspont jár érte. Amúgy valahol beállíthatnék én is egy helyesírás ellenőrzőt, hogy legalább ne gépeljek mellé :)
Amúgy kár ezen stresszelni magad. Én sem csinálok nagy ügyet még abból sem, hogy visszaolvassam.
Erre én is elrontom:D
Szóval tolyásrántotta:):)
Szerintem a helyesírási hibákkal kéne valamit csinálni, mert néha a falat kaparom, amikor meglátom, hogy miket írnak egyesek....
Ami számomra eddig a legdurvább volt, az a tolyásránotta:D:D
Lehet kéne egy helyesírási hibák-gyűjtemény:)
Vagy osztogatni kéne fekete pontot annak, aki pl. egynél több helyesírási hibát vét egy mondatban:D
Vagy kéne helyesírás teszt, aztán lehetne töltögetni....legalább tanulni is lehetne belőle:)
Egyesekre ráfér...:)
Ja, persze... És az akasztófa játék mellé bevezethetnénk a gouillotint, nem? Aztán ítélet végrehejtás után, úgy néznék ki:
Sa varin
Én csengettyűs sapkát szeretnék igényelni, mély színű, bársonyos anyagból :))
Mi lenne, ha összekevernénk a betűket a hozzászólásban. Vagy a szavak sorrendjét? :) Úgy bő 10 éve volt a gyaloglón egy "fordított" avyg "furcsa" szoba. Pl. az igen helyett nem jelent meg, meg hasonló módon csere-berélte a szavakat. Ha valaki beírta, hogy "mi a ....?" abból "mi a seprű?" lett.
:D:D:D
Ja értem...:D Belőlem is kispóroltak valamit, csak nekem nem előnyömre vált:D
Gondolkozzá még ilyen ötleteken:D
Jó lenne ezt a Hoxa-bíróságos témát is megvalósítani:D
ááá, ez genetika is:DD
apám kispórolta szerintem belőlem az alapanyagot, azééé' vagyok ilyen hülÿe:DDD
Nekem nagyon bejön az ötleted:D:D
Kis udvari bolond sapka:D:D
Az tök jó:D:D
Asszem nekem is gyógyszert kéne szednem, hogy ilyen jó ötleteim legyenek:D:D
mondasz valamit... egyébként meg annyira nem érdekel, csak egy újabb bosszantó kérdés volt ;-)))
hát igen... olvasok itt néha olyan dolgokat, hogy egy atomból hurrikánt csinálnak.....
egyszer már elkezdtem emiatt nem járni,sok hónapig nem is jöttem, talán évig... aztán egyszer felnéztem, és úgy döntöttem: nehogy már...
egyébként csináljunk egy részt a portálon, hoxa bírósága néven:DDDD
pl a kiszabott büntetés lehetne, hogy a bejegyzésekből elveszünk x betűt:DDDDDDD
vagy udvari bolond sipkát kap a nick-jére 2 hétre....
oké, oké befogtam:)) csak viccelődök... túl sok gyógysz@rt szedtem egy hét alatt, úgy látszik:DDD azt hiszem megbolondultam...
persze ezzel nehogy egyet merjetek most érteni! mert tuti veszekedés lesz belőle:DDD
Igen, ez is igaz...rengeteg jelzés lenne...
Valahogy jó lenne úgy mint pl. a (jelenlegi) legnagyobb közösségi oldalnál....valami hasonlót...
Tudom, nem olyan egyszerű, de hátha lesz rá valami ötlet:)
Firefox használóknak:
Beállítások menü
Tartalom fülecske
Színek gomb
Itt beállíthatjátok magatoknak, milyen színben szeretnétek látni a weboldalakat.
Az alsó pipát ki kell venni.
A nyitott naplókat bárki olvashatja, akár regisztráció nélkül is.
Azért nem tettük láthatóvá, hogy kik jelölték kedvencnek, mert mi nők hajlamosak vagyunk mindenből ügyet csinálni ;), nem szerettem volna, ha még a kedvencnek jelölésből is veszekedések lettek volna.
További ajánlott fórumok:
- Születési idő: 1987.11.13. 18:35 azt tudom, hogy skorpió, de mi az aszcendens? Ez változtat a skorpió jellemvonásain?
- A naplóban hogyan tudom minden bejegyzésnél a színt változtatni?
- Hogyan tudom visszaállítani normális méretűre a Facebook kinézetét?
- A gépemen felsorolás-szerűen jelennek meg a közösségi portálok,ezen lehet változtatni?
- Mi annak az oldalnak a címe ahol a fényképemen meg tudom változtatni az arcom/hajam?
- Microsoft Outlook kinézetét hogyan tudom visszaállítani?