A naplóban hogyan tudom minden bejegyzésnél a színt változtatni? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Színt már tudok változtatni (<font color=red> ), de meg tudnátok mondani, hogy a betűket hogyan tudom nagyítani, kövéríteni?
Valahol már láttam, hogy a beszúrandó kódhoz kell még írni valamit, de nem tudom mit.
Erdemes eloszor (szerintem) valami vilagos hatterszin mellett a bejegyzesek szinet tesztelni, mert a fekete hatter mellett nem mindig ervenyesulnek jol a kulonbozo szinek. Probalkozzal, en is elszoktam szorakozgatni a szinekkel, ures perceimben! :D
Sok sikert mindenkinek!!
NATÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BOCSI! Tök jó :-)))
Dehogy! Felesleges így bonyolítani.
"kinézet és egyéb beállítások"
tök egyszerű
Ha a bejegyzes ele beirod: <font color=red>
A "Red" helyett pedig beirhatsz barmilyen masik szint ami tetszik. Itt van egy link ahonnan a szineket ki tudod nezni:
További ajánlott fórumok:
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!
- Mi lehet amögött, ha a párom szinte mindenemen változtatni akar?
- Lehet-e az ember boldog egy olyan kapcsolatban, ahol a másik mindenáron megakarja változtatni?
- Mit csináljak másképp, hogy mindenkinek megfelelő legyen? Mindig valami dolgom miatt a másikon kell változtatni vagy lemondani.
- Hogyan kell a naplóban egy bejegyzésbe több képet betenni?
- Hogyan lehet naplóban egy bejegyzéshez egy kép alá zenét betenni?