A gépemen felsorolás-szerűen jelennek meg a közösségi portálok,ezen lehet változtatni? (tudásbázis)
Valami hasonló van elállítódva, de nem ez, most próbáltam ki. Lehet ezt még állítani valahol?
(sajnos nem tudok folyamatosan gépnél lenni, jó idő van és muszáj kimennem a levegőre a kisfiammal)
szerintem át tudod venni a könyvjelzőket, meg nem tudom mit, igazából nem is tudom miek írok ide, nem tudok semmitse
:D
bocs a zavarásért
van egy tippem: (nekem angol van keznel, szoval lehet, hogy nem ugyanez a menupontok neve)
nezet->oldalstilus->alapertelmezett
Egyáltalán nem értek a géphez:(
Feltettem a Google chrome-t, azon bejönnek a dolgok, viszont lassabb és sok mentett info van amazon, ami kellene:S
Képekkel pl.
A hotmailba be sem enged az üzeneteimbe, csak tölti, és ennyi.
A facebook az teljesen felsorolás-szerű lett, és az iwiw is.
Mintha itt a Hoxán nem lenne meg mindennek a helye, hanem egymás után felsorolták volna a címet, a menüket, nincs külön panel semminek.
Mintha
minden
szónál
entert
nyomtak
volna.
Na ilyen.
A kisfiam elállított valamit:S
Mozilla van a gépen, és a startlap még normálisan jelenik meg. Iwiw, face, free már nem..
További ajánlott fórumok:
- Írj egy három betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg
- Írj egy 4 betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg...
- Melléknevek felsorolása szóláncban: Pl: kedves, sápadt
- 4-betűs értelmes szavakat írj csak egy betűt lehet meg változtatni
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!
- Te melyik közösségi oldalon változtatnál, mit és miért?