Meg tudnátok mondani, a héten melyik nap jelenik meg a Micimackó világa c. magazin új száma? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Hol lehet megrendelni a Micimackó világa korábbi számait?
Korábban vki írta, hogy nézzük meg az Egmont oldalán, de ott nem találtam...De amúgy sok más nagyon jó Micimacis könyvet találtam ott.:DDDD
Köszi előre is a válaszokat..:D
az lágytojás tartó? :)))))
hallod magamtól nem jöttem volna rá :)
Mi még kicsik vagyunk, így nem nagyon fagyizunk. Inkább tányérok, poharak érdekelnek belőle. Ezt én kicsit kislányosnak találtam (de lehet ez az én bajom :S )
Meg nem annyira szeretem a mici mackót, szóval csak akkor veszem meg, ha tényleg nagyon jó dolog van benne.
Értem. Magyarul: kedden, jó korán oda kell mennem; ha meg nincs, akkor szerdán:-)
Pedig szerintem irtó jó a fagyis pohár, a tálka meg a lágytojás-tartós akármi:-)
Jól van, sikerült megvennem az új számot:-)
Kedden kapják az újságosok, úgy tűnik, egységesen.
Előfizetés !!!
Az Egmont oldalán szerintem meg tudod nézni !
Nabasszameg, így le fogok maradni róla:-)
(Sajnos gyorsan elfogy...)
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, a héten melyik nap jelenik meg a Micimackó világa c. magazin új száma?
Azt tudom, hogy kéthetente jön ki az új, de melyik napon?
Az előző kedden jelent meg, de ma a boltban azt mondták, csütörtökön lesz.
További ajánlott fórumok:
- Mi a címe a tv-ben vetített Micimackó sorozatnak?
- Sziasztok!Van köztetek valaki aki tud nekem Micimackó és csapatáról szabásmintát készíteni?Vagy hol találhatnék olyat?Köszönöm a segítséget
- Tudja valaki, hol tudnék venni a Micimackó és barátaiból a Dalmát?Vagy szabásmintájának is nagyon tudnék örülni.Kérlek segítsetek.
- Járt már valakinél a Gold-Photo Bt-től egy hölgy, hogy lefotózzák a gyereket, saját környezetben és megjelenik egy magazinban?
- Valaki meg tudná mondani, hogy mikor jelenik meg a Hajdú-apró nevű újság? Hetente egyszer, mikor?
- A Diéta és Fitnesz magazin mikor jelenik meg?