Járt már valakinél a Gold-Photo Bt-től egy hölgy, hogy lefotózzák a gyereket, saját környezetben és megjelenik egy magazinban? (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Nálam is járt az említett cég, de nem ajánlom senkinek őket!Én sajnos belementem a fotózásba, de nagyon megbántam!!!!Pontatlanok, inkorrektek,lassúak szóval elég rossz tapasztalatom van velük kapcsolatba.A képeket amiket csinálnak nem valami híresek, ráadásul több képet hivattak elő mint amiben megállapodtunk, nem volt korrekt a tájékoztatás sem.Az egér alátét az náluk egy kinagyított kép laminálva, a falióra az úgy néz ki, hogy egy normál falióra lapjára rá van ragasztva egy kép a babáról (kör alakúra van vágva)Nagy sz.r!!!!Nagyjából ennyi a véleményem róluk!
úristen el ne hidd!
Azért van a stúdió mert ott frankó a megvilágítás.Vagy vitt minden óriás lámpát hozzád???
És egyáltalán hogyan,honnét tudja hogy van gyereked,és hogy pont ő kell egy magazinba?Mikor csak becsengetett.Túl gyanús!
Nem kifejezetten ez a bt volt, de:
Egy nagyvárosi fotós keresett meg és kért időpontot, mikor készíthet képet a kisfiamról. Mondta, hogy megjelenik majd egy újságban, amit ők készítenek és más a cégül által fotózott gyerekek lesznek benne. Tetszett az elgondolás, belementem. Piszkosul le akartak húzni. Hozták az általam meg nem rendelt fényképeket, kulcstartókat a kisfiam fotójával, naptárt, órát. Persze mind horibilis összegért. A képek vacakok lettek, színtelenek. A fényképész nő, még egy felnőttnek sem tudta elmondani mit szeretne, a kisfiam fél éves volt. A mindig vidám gyerekemnek lefelé görbült tőle a szája, ami láthatóan idegesítette. Elég komoly összeget fizettünk ki érte és hát vacak az egész. Szóval ha belekezdesz nézd meg jól, hogy ki az.
be ne engedd..ezek csalók!
Az igazi fotós ha lát fantáziát, a stúdióba hív..az a minimum...
én idegent nem engednék be..SOHA!
További ajánlott fórumok:
- Halálosan szerelmes vagy a párodba, de megjelenik egy régi srác, aki felkavar és vágysz utána. Mit tennétek?
- Mit tennél, ha rossz házasságban élsz, és megjelenik a láthatáron egy harmadik?Szív, vagy ész?
- Takarítsunk környezetbarát módon!
- Mosható pelenka, avagy egy környezettudatos döntés
- Van rosszakaród a környezetedben?
- 6 éve halott...ápolták, gondozták? - és senki sem vette észre a környezetében, a szomszédokban, a hatóságnál, a háziorvosnál stb.