Még szoptató anyuka vagy picibabával? Fogyózzunk együtt tornával! (beszélgetés)
Sziasztok Noémi ennyit fogyott? na ezt meg kell nézzem. Bár neki nem nehéz, mert ő igazán óriási pocakkal rendelkezett:)
A tejcsi ízváltozása tény, de mint minden más is, ez is babánként változó, valamelyiket nem is zavarja, de benne van a pakliban.
Ahogy a fahéj,hagyma... is megváltoztataja.
A tornával óvatosan, mert az izomláz megváltoztatja a tejcsi ízét és nem kell a gyerkőcnek, nem ízlik.
A barátnőm babája kis híján elválasztotta magát 3 hónaposan e miatt.
De mértékkel biztosan lehet. Van 2 másik fórum is ilyen témával. Ott olvastam egy felhasználóról, hogy 26 kg-ot fogyott. Talán Noémi 23 a neve. De nem biztos. Keressetek rá a fórumokra, mostanában indult mindkettő.
Ó tejóég, te aztán jó vékony vagy. :-)
Azért ennyire én sem akarok lefogyni, csak hogy ne kelljen lecserélni a ruhatáramat. Nálunk én dolgozom, igaz sokat otthonról, a párom van gyesen, ezért muszáj megjelennem. Nem szívesen költenék most új kosztümökre, stb.
Valamennyit biztosan szabad,de ne az ételekkel fogyjon!Egye ami jól esik,ne diétázzon!Én is szültem 2szer,nem fogyóztam,ugy voltam,ha eljön az idő leadom a pluszt!De nem szoptatás alatt!
Eszembe sem jutott!A gyerekem fontosabb volt,mint az hogy vékonyabb legyek!
Csak az a baj,hogy én később átestem a ló túlsó oldalára!Ugyanis most meg túl vékony vagyok,170cm és 44 kg,most meg hizni nem tudok!
Szoptatás alatt,nem egészséges fogyózni!
Gondolt át szerintem!
Sziasztok!
Azért nyitom ezt a topikot, mert ma van 8 hete és 2 napja, hogy megszületett a kisfiam és mostmár elegem van abból, hogy csak a kismama nadrágaim jönnek rám. A ruhatáramat semmi kedvem lecserélni, azt akarom, hogy a régi cuccaim rámjöjjenek! :-)
Mivel szoptatok, ezért a táplálkozásomat nem akarom nagyon megváltoztatni, méregteleníteni meg főleg nem, mert az a picire is káros.
Tornával akarok fogyni, illetve visszaalakulni.
Olyan 62kg voltam amikor teherbe estem, de előtte szívesebben voltam 58kg. Szülni 78kg-mal mentem és most vagyok 68kg.
Ti hogy álltok a témához?
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk együtt, okosan tornával és kitartással nem éhezéssel!
- Szeretnék feszesebb cickókat milyen tornával érhetem ezt el?
- Ki meddig szoptat/ szoptatott?
- 4 hós szoptatott babámnak 2 napja nincs széklete, nagyon sír mit lehetne segíteni?
- Babalátogatóba tortát vinnék, ami gyors, olcsó és eheti szoptató anyuka, van ötletetek?
- 2011 nyara a mi nyarunk lesz! - Fogyózzunk együtt