Még sose voltam nőgyógyásznál, ti hogy vagytok ezzel? (beszélgetés)
" szexnél matathatnak, de orvos nem?"
Ne haragudj, de a kettő olyan messze van egymástól, mint Makó Jeruzsálemtől. Azért a szex a kedvessel és egy idegen kellemetlen érintése között van némi különbség.
Az, hogy elvégeznek rajtam ey műtétet, nem ugyan az, mint amikor a nőgyógyász matat benned.
Igen, neki csak 1 a napi 50 közül, ez igaz, viszont nekem, a páciensnek marhára nem mindegy.
A mnyrák közel sem olyan gyakori, mint híresztelik.
"Szex csak sötétben, paplan alatt."
Na, most oltári nagyot tévedtél... Monogám lapcsolatban élek, de változatos, kielégítő, tabuk nélküli a kapcsolatunk. :)
Aha. Ez jo:D
Vagy :
Bíró a tárgyaláson a nőgyógyászhoz:
- Doktor úr, fel tud valamit hozni mentségként, amiért különös kegyetlenséggel meggyilkolt egy prostituáltat?
- Tisztelt Bíró Úr! Aznap reggel hétre mentem a kórházba dolgozni. Levezettem 3 szülést, felraktam 3 pesszáriumot, 4 spirált, volt még 2 abortuszom és 12 általános nőgyógyászati vizsgálatom. Este 11-kor hullafáradtan megyek haza az utcán, mikor odalép hozzám ez a kurv&:
"Té szépfiú, egy ezresért megmutassam a pinám?"
Akkor majd ha eletmento mutetre kerul sor, akk is gondolj arra hogy puceran mutenek es inkabb ne is engedd elvegezni magadon...
Agyas....
Mellesleg a nogyogyasz nem a sunnadat nezi olyan szempontbol, hogy meztelen vagy, hanem egy munkaeszkoz egy husdarab vagy neki.
De tod en inkabb megalaztatom magam azzal hogy megvizsgal minthogysem valami csodalatos rosszindulatu dolog kialakuljon odabent.
"Szerintem cikibb mikor reszegen fekszel ..."
Ezt nem minősítem; szerintem mindkettőnkhöz méltatlan.
"Önbecsülés?"
Igen, nekem önbecsülés kérdése nem feküdni pucéran, szétrakott lábakkal és terpeszteni egy vadidegen előtt. Lehet férfi, női orvos, vagy akár az angol királynő. Ennyi. Bajom nincs, hormonális cuccot nem szedek (rengeteg nőgyógy. probléma előidézője), monogám kapcsolatban élek.
Eandi78 minden szavával egyetértek. Pontosan úgy gondolom én is.
Onbecsules? Neked egy orvosi vizsgalat onbecsules kerdese??
Fuuuu baaameg.
Szerintem cikibb mikor reszegen fekszel kiteritve valami kanos allat elott aki minden lyukadba betekint a hosszukas, hengeres muszerevel.
Mi indokolja? Pénz. Nőgyógyászhoz gondolom a többség magánhoz megy, ott uh van, államiban nem biztos, hogy szűrés céljából támogatná a tb. Mammográfia olcsóbb, mint mell uh (gondolom). Egy PET ct-re se utalnak be csak úgy, magánban 200e-nél indul, egy mri is 50e körül kezdődik, uh-k 10 körül. Háziorvos kb. semmilyen vérvételre nem utalhat be. Tb-s vizsgálatok kb. semmire nem jók. Legtöbb ember kifizeti fogorvost és nőgyógyászt magánban és ennyi. De leszólni nem kellene azt, aki még oda sem megy.
Kardiológiai “problémám” van, néha kell szív uh. Még arra sem kaptam beutalót, azzal az indokkal, hogy magánorvos állapította meg. Csak ez évi 20e feletti összeg.
Sajnos meghalt, a kollégám felesége. De ez nem befolyásol. Végtelenül kellemetlen, már-már megalázó az egész procedúra. Nem viselem el az intimszférám ilyen szintű megsértését. Közel húsz éve nem voltam és a legkevésbé sem hiányzik.
(A kollégám felesége rendszeresen járt... :( Erről ennyit. :( )
Örülök, hogy más is végre úgy gondolja, hogy nem feltétlenül hasznos ez a sok súlykolt vizsgálat, és szűrés.
Nyugati országokban 3-5 évente ajánlják egyáltalán a szűrést. Az USA-ban nem kötik rákszűréshez a fog.gátló felírását. Szerintem nálunk túl van dimenzionálva ez az egész.
További ajánlott fórumok:
- 45év felett nem "ciki"férjhez menni?Ti, hogy vagytok ezzel, mit gondoltok róla?
- Fogjátok nézni a "FociEB".....?hogy vagytok ezzel a kérdéssel?
- Észrevettétek, hogy most vagytok a legöregebbek? Ennél öregebbek még sosem voltatok.
- Még sosem voltam nőgyógyásznál
- Mit szóltok a cikkhez? Ti hogy vagytok ezzel?
- Csornán és környékén tudtok nekem ajánlani nőgyógyászt, akihez ti jártok, akivel meg vagytok elégedve?