Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Meg lehet újra próbálni? fórum

Meg lehet újra próbálni? (beszélgetés)

2022. márc. 29. 22:46
Meg hát
10. krisztikrisz (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. márc. 29. 21:51
Ha fontos a másik, akkor bármit, de ez úgy néz ki, hogy futókaland volt.
2022. márc. 29. 20:57

Szia,

Mi párommal elhamarkodtuk sajnos az első alkalmat, nem is sikerült jól.. Aztán fél évig csak randiztunk, semmi testiség, majd elmentünk egy hosszú hétvégére.. Elég jól sikerült ott már minden :) Azóta együtt vagyunk, és ez már több, mint 2 éve tart, az esküvőt tervezzük :) Nekem azt mondta izgult, nem volt túl sok lánnyal előttem, és csak szimplán izgult.. Szóval ne gondold túl, hidd el, a pasik sem teszik :)

Így, hogy a ruhákat nézegetem már azt mondom, naná hogy meg lehet újra próbálni!!! :)

8. Kacsahercegno (válaszként erre: 7. - 37e1ff8723)
2022. márc. 29. 17:45
Nekem az análszexes jutott eszembe, remélem az a lány boldogan éli az életét azóta, és nem az után a pöcsegér után sír... 😩
7. 37e1ff8723 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. márc. 29. 16:47
Újra a gyúrós kiscsávó? 🤣 Remélem, nem.
6. 37e1ff8723 (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
2022. márc. 29. 16:42
Ha randiztok már egy ideje, talán... Ha csak egy éjszaka volt, nem hiszem. Csak szexelni akar. Nem látnék bele ennél többet.
5. Napsugár8 (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
2022. márc. 29. 16:29
Aki saját teljesítményét kudarcként értékeli, kudarcnak tekinti, attól még lehet neki fontos a másik. Max. azért nem kezdeményezi az ismétlést, mert arra vár, a másik ezek után igényli-e? Megerősítésre, biztatásra vár.
4. libikóka (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
2022. márc. 29. 16:27
Hát kb. igen,,,mert ha nem csak szexet akart hanem te a lényedben is érdekled akkor próbálkozik..Attól függ mekkora az egó.
2022. márc. 29. 16:22
Tehát akkor ebből az is kiderül, melyik félnek mennyire fontos a másik. Mármint abból derül ki, hogy melyik szeretné a folytatást.
2. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. márc. 29. 16:21
Az utolsó mondatod a válasz.
2022. márc. 29. 16:08

Ha egy új partnerrel nem alakult jól az első szex, újra lehet próbálkozni, ha fontos a másik?

Elképzelhető, hogy a pasi azért nem meri felajánlani az újabb együttlétet vagy rákérdezni, mert ő kudarcként élte meg az elsőt ami nem volt a legjobb?

Mert hallottam már olyat, hogy elsőre bénázás volt, de utána mégis jó lett a szex.

Vagy ez csak abban az esetben lehet, ha mindkét félnek fontos a másik és nem csak futó kalandot keresett?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook