Meg lehet újra próbálni? (beszélgetés)
Szia,
Mi párommal elhamarkodtuk sajnos az első alkalmat, nem is sikerült jól.. Aztán fél évig csak randiztunk, semmi testiség, majd elmentünk egy hosszú hétvégére.. Elég jól sikerült ott már minden :) Azóta együtt vagyunk, és ez már több, mint 2 éve tart, az esküvőt tervezzük :) Nekem azt mondta izgult, nem volt túl sok lánnyal előttem, és csak szimplán izgult.. Szóval ne gondold túl, hidd el, a pasik sem teszik :)
Így, hogy a ruhákat nézegetem már azt mondom, naná hogy meg lehet újra próbálni!!! :)
Ha egy új partnerrel nem alakult jól az első szex, újra lehet próbálkozni, ha fontos a másik?
Elképzelhető, hogy a pasi azért nem meri felajánlani az újabb együttlétet vagy rákérdezni, mert ő kudarcként élte meg az elsőt ami nem volt a legjobb?
Mert hallottam már olyat, hogy elsőre bénázás volt, de utána mégis jó lett a szex.
Vagy ez csak abban az esetben lehet, ha mindkét félnek fontos a másik és nem csak futó kalandot keresett?
További ajánlott fórumok:
- Olyan frizurás oldalt keresek, ahol az arcképhez lehet próbálni a frizurákat. Melyik az?
- Az alattad levő lakás tulajdonosa kiadja a házát együttesnek próbálni. Mit lehet tenni?
- Tud valaki olyan oldalt, ahol le lehet tölteni olyan programot, amin ki lehet próbálni saját képen különböző frizurákat?
- Ki lehet próbálni műszaki cikket vásárlás előtt?
- Hello..szeretném kipróbálni a léböjt kúrát, de sajnos nincs gyümölcscentrifugám, botmixert lehet használni?
- Nem tudtok véletlenül Budapest közelében tehenészetet, ahol a gyerekeknek ki lehet próbálni a tehénfejést?