Olyan frizurás oldalt keresek, ahol az arcképhez lehet próbálni a frizurákat. Melyik az? (tudásbázis)
Nem tudom konkrétan mire vagy kíváncsi, de itt elég sok minden van és innen át tudsz lépni más helyekre is:
Sziasztok!
Félhosszú göndör hajam van és frizurákat keresek. Tudtok ajánlani olyan oldalt, ahol lépésenként lehet látni hogyan készülnek el?
Gondolom ezekbol az elso kep,a szoke haju lany.
Jol nez ki nagyon.
Le a kalappal! :)
Négy nyelv, és egyedül tanultál meg magyarul... Ez nem semmi! Pláne, hogy azt mondják, a magyar elég nehéz nyelv más anyanyelvűeknek.
Van itt pár ember, aki ugrik minden fórumban a helyesírásra. És csak annyit szól hozzá, hogy nagy kegyesen kijavítja mások hibáit. De nem kell törődni velük!
Na ez viszont becsulendo dolog.A magyar amugyis az egyik legnehezebb nyelv a vilagon,ha meg raadasul magadtol tanultad meg...hm,le a kalappal!
Sokan meg ugyse tudnak helyesen irni,hogy ez az anyanyelvuk:)
Ide feltöltheted a képedet, és kipróbálhatsz sok új frizurát virtuálisan:
----------------------------------
Érdekes, hogy egyesek mindig belekötnek a helyesírásba. Sajnálom, hogy nem tájékozódnak előtte. Tévedni emberi dolog, tán nem tudják? :(
Nics semmi gond,mar megszoktam hogy hibbasan irok magyarul,ugyan is magamtol tanultam meg.
Kulomben is ki az aki 4 nyelvet beszel,ir es olvas,nem lehetek tokeletes es kulomben is aki akar megert,aki meg szurkalodni akar az meg is teszi....naht ha O ettol boldog??nekem nem faj :-)))
Ne aggodj emiatt!:) Sokan elirnak ezt azt,sietsegbol,figyelmetlensegbol,szerintem ez tok lenyegtelen egy ilyen forumon.
Igen,a lenyeget ertettuk!:)))
Koszi a tippet!
Orulok hogy vannak akik nem csak azzal torodnek,hogy hibasan irok.....de ez azert lehet mert Ok tokeletesek.
További ajánlott fórumok:
- Ki szeretném próbálni a combomon a tekercselést! Mit kenjek alá?
- Próbálta már valaki Dr. Lenkei Kollagén italporát? Ki szeretném próbálni, de elég drága, még gondolkodom rajta.
- Az alattad levő lakás tulajdonosa kiadja a házát együttesnek próbálni. Mit lehet tenni?
- Tud valaki olyan oldalt, ahol le lehet tölteni olyan programot, amin ki lehet próbálni saját képen különböző frizurákat?
- Mi a neve annak az eszköznek, amivel hosszú hajból különböző frizurákat lehet készíteni?
- Milyen honlapcímeket ismertek, ahol jó frizurákat találhatok képekben?