Próbálta már valaki Dr. Lenkei Kollagén italporát? Ki szeretném próbálni, de elég drága, még gondolkodom rajta. (tudásbázis)
Sziasztok!Én kipróbáltam a kollagént.
A kollagén nem tudni még mi mindenre jó.Halottunk már érdekes jó hatásokat javulásokat a fogyasztás során.A mozgásszervi betegségek jobbá tételénél nagyon sok jó eredmény volt már.A bőr öregedését gátolja sőt fiatalítja.Ha nem hiszed próbáld ki.Ne felejts el c-vitamint is venni a kollagén mellé.Üdvözlettel:fakanal01
Egy fityinget sem kapok az eladott kollagének után:eladó vagyok.Én csak a hálálkodásokat zsebelem be.
Wiky01:egy ember jelezte,hogy az esti bevétel okozott nála izgatottságot,álmatlanságot,azóta délutánig beszedi és nincs problémája,de mivel más a szervezetünk,lehet,hogy Neked nem erre van szükséged.Talán a zöld tea hat Rád így.
Nem tudom, emesztocsatornabol hogyan szivodik fel, de peldaul boron keresztul nem, megis dicserik a kollagenyartalmu kremeket, mint a Q10 tartalmuakat, holott azt se hasznositja a szervezet a boron keresztul, szoval ez meg nem bizonyitek, hogy XY azt mondta, hogy neki javultak a visszerei- ha nem szedett mast egy idointervallumban es orvos dokumentalja, hogy ilyen volt, ilyen lett, esetleg hiheto lenne.
A kolcsszot viszont megfogalmaztad: "forgalmazunk", innentol kezdve a velemenyed nem hiteles.
Es persze az jol hangzk, hogy szkeptikus voltal, de mar nem vagy az, a penznek nincsen szaga.
"Ilyen arányban nem lehet placebo."
Nem csak placebohatásról van szó, sőt az a kisebbik.
"És ezek szerint szépen fel is szívódik..."
Azt senki nem írta - én legalábbis biztosan nem -, hogy nem szívódik föl. A probléma nem a fölszívódással van, de ezt már leírtam.
Sziasztok!Csillag kíváncsian várom, hogy kipróbáltad e már!Én a Slimexpon találkoztam ezzel a porral, ot olcsóbban adták 10 %kal és megkósoltam tejjel, nekem nagyon ízlett, elcsábultam. de az árát nagyon sokalltam.:/ kaptam róla egy kisebb tájékoztató könyvet,amivel sokminden le van vezetve kémiai képletekkel+rapasztalarok civilektől(ezt mondjuk vagy el hiszi valaki, vagy nem:))
Mindenesetre én gondolkozom rajta, mert szeretnék valami turmixport, bár én olyat, amivel fogyhatok is!
Persze hogy lehet:))
Én azért iszom szójatejjel,mert kevesebb benne a ch.
Mindenkinek köszi a választ. Azt hiszem ki fogom próbálni. Már csak azért is mert magamon akarom kípróbáli, hogy jó vagy nem. Annyi véleményt hallottam már róla és nagyon különbözőeket, bár aki próbálta az még rosszat nem mondott...
Van 1-2 nyavajám ami ha elmúlik akkor tuti jó. :) Pl. 20 éve ropognak az izületeim, száraz a bőröm (nagyon, testápoló mellett is) stb.
Jah, még annyi, hogy lehet rizstejjel is?
Igen, a Sportkórház szokott bevizsgáltatni sportolóknak szánt étrend-kiegészítőket, elsősorban azért, hogy igazolják, nincs bennük doppinglistás vegyület.
Van is egy listájuk, onnan válogathatnak a sportolók, így nem fenyegeti őket a veszély, hogy doppinglistás anyagot fogyasztanak akaratlanul.
köszi, ezt nem tudtam.
De akkor valószínűleg nagyon kevés az ami be van vizsgálva az iylen jellegű termékek között.
Szcinetológusnak azt sem hiszem el, amit kérdez...
Egyébként a Lenkei féle termékek sem bevizsgálva, sem engedélyezve nincsenek Mo-on.
További ajánlott fórumok:
- Szólánc nevekből (írók, költők, tudósok, gondolkodók, történelmi személyek; magyar vagy egyetemes, teljes v. vezeték név)
- 2 gyerekes Anyukák, segítsetek gondolkodni, kérlek!
- A pozitív gondolkodás negatív hatása, avagy: hogyan ne gondolkodjunk pozitívan
- Szerintetek milyen vállalkozásban érdemes gondolkodni manapság?
- Néha azon kapom magam, hogy mások halálán gondolkodom. Ez miért van?
- A pozitív gondolkodás valóban jobbá teszi az életet?