Meg csak 5 hetes terhes vagyok, es estenkent faj a hasam. Volt ilyen masnak? (tudásbázis)
Köszi a valaszokat! :)
Egyebkent a hasam a teherbeeses elött is fajt mar, 3 honapig viszgalgattak vele, de nem talatak eddig meg semmit, csak valahogy ez most nekem mas jellegü fajdalomnak tünik. Kapok progeszteront (nem a fajdalom miatt, csak a biztonsag kedveert, mert volt mar egy vetelesem, de akkor nem fajt semmim...), de nem volt eddig semmi verzes vagy ilyesmi, csak ez az enyhe görcs, neha ketoldali szuro fajdalom, es az benne a legfurabb, hogy eppen piheneskor...
Én is nagyon görcsöltem.Magnézium+ pihenés.Normális,csak kellemetlen.Ha vérzés lenne (de ne legyen) akkor orvos!
Az egész terhességemet végig kísérte ez egyébként...
Nekem is fájt, emlékszem. Az volt, hogy azért a hormonoknak kell idő, hogy átálljanak. Van akinek meg is jön.
Ha fáj akkor nyugodtan vehetsz magnéziumot. De ezt majd beszéld meg az orvosoddal
További ajánlott fórumok:
- Mikor mutatható ki biztosan a terhességi teszten, hogy terhes vagyok?
- Elmondjam neki, hogy terhes vagyok?
- Nem tudtam, hogy terhes vagyok...
- Nem vagyok terhes, de ha mégis szeretném megkérdezni, hogy egy abortusz milyen? Fájdalmas?
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- 5 hetes kismami vagyok esténként nagyon felpuffad a hasam normális ez?