Medvehagymás burgonya recept
40 perc
A Medvehagymás burgonya hozzávalói:
1kg.burgonya héjában főzve
3e.k.mustár
4e.k.olivaolaj
1citrom leve
késhegynyi bors
só
cukor
nagy csokor medvehagyma apróra vágva
A Medvehagymás burgonya elkészítési módja:
A burgonyát meghámozom a mustárt az olivaolajat,a sót, cukrot, borsot, és a citrom levét jól kikeverem az íze legyen intenzív, mert a burgonya semlegesíti. Avégén belekeverjük a medvehagymát és a karikára vágott bugonyát. Hűtőben másnapig érleljük. Másnap kóstoljuk meg és ha nem elég ízes csinálunk hozzá még szószt. Húsvétra a sonka és tojás mellé nagyon finom.
Kategória: Köretek receptjei
A receptet beküldte: Sz.Mária, 2010. márc. 31. 20:57
A medvehagymás burgonya elkészítési módja és hozzávalói.