Meddig érvényes egy beutaló? (tudásbázis)
köszi annak aki írt..
megyek fogorvoshoz aztán majd kiderül mi lesz.. a beutalót kidobtam..
Már bocs h most ki fogok fakadni,de muszáj,nem tarthatom magamban: és ha most elmész,és nem csinálják meg azonnal,vagy mondjuk időpont sokára van,akkor meg jól ki fogsz borulni,elkezded szidni az egészségügyi dolgozókat h így meg is lehet dögleni...de az majd jusson eszedbe h amikor kaptad a beutalót (áprilisban) akkor neked sem volt sürgős elmenni rá,és ezt a röntgenes kollegina is fogja látni és ehhez mérten fog igyekezni...
És tényleg elnézést kérek tőled most ezért!És ne is a te személyed elleni támadásnak vedd,hanem szóljon ez mindenkinek aki esetleg ugyanebbe a szituba keveredne bárhol bármilyen rendelőben,kórházban...
sziasztok..
még áprilisban kaptam a beutalót fogászati röntgenre góckutatásra..
Nem mentem el azóta sem..
Ezekszerint akkor ez a beutaló már nem érvényes?
(április 16.án kaptam)
sziasztok
Meddig érvényes most egy orvosi beutaló?
fog röntgenre kell majd mennem
köszi előre is
Amíg nem tudsz valamit valamiről, addig ne alkoss véleményt.
Én nem a te kritizálásodra voltam kíváncsi, hanem, hogy meddig érvényes.Csupán erre.
Amit már meg is tudtam,
lépj tovább és ne ezen okoskodj, főleg, hogy semmit sem tudsz.
ez csak egy példa volt.
de ha pl fáj a derekad és a reumatológiára kapsz beutalót, akkor is azért kapod, hogy oldják meg a dolgot... nem azért, hogy hónapok múlva menj...
és ez is csak egy példa... akármilyen másikat lehetne hozni...
lényeg a lényeg: nincs lejárati idejük... de szerintem teljesen érthető lesz, ha az orvos megjegyzéseket fűz egy sokhónapos beutalóhoz.
hát nem tudom... ha az orvos beutal valahova, valamire, akkor azért teszi, mert kíváncsi az eredményre...
pl ha állandóan szédelegsz, tuti nem arra kíváncsi, hogy 3 hónap múlva hogy áll a vasad/vércukrod (stb), hanem arra, hogy akkoriban mennyi
Fúúú, ez tök jó.
köszönöm lányok:):):)
ez biztos??
nagyon fontos lenne.
A SZABÁLYOS BEUTALÓ IDŐKORLÁT NÉLKÜL ÉRVÉNYES!!!
Ez volt a neten:)
Szia Carpediem! :)) hogy vagy? :)
nahh... ez engem is érdekelne!
További ajánlott fórumok:
- Meddig érvényes egy recept amit az orvos ír fel?
- Tudja valaki, hogy a munkanélküli lejárta után meddig érvényes a TB kártya?!
- Háziorvosi beutaló érvényessége
- Meddig lehet kiváltani a receptet? Igaz, hogy már 90 napig érvényes?
- Meddig érvényes a 2008-ban vásárolt BKV gyűjtőjegy?
- Iskola befejezése után meddig van érvényes TB-m?